Bătaie cu săbii şi cuţite la un supermarket din Baia Mare. Fiul unui deputat PSD, dus la audieri VIDEO

Scene şocante au fost surprinse într-un supermarket din Baia Mare. Două clanuri de romi şi-au reglat conturile cu săbii în faţa celor care au ieşit la cumpărături. 

RomaniaTV.net
05 mai 2020, 17:48
Bătaie cu săbii şi cuţite la un supermarket din Baia Mare. Fiul unui deputat PSD, dus la audieri  VIDEO

UPDATE: 14 persoane au fost audiate după răfuiala dintre clanurile de țigani din parcarea unui supermarket din Baia Mare. Şapte dintre scandalagii au fost propuși pentru arestare. Și fiul deputatului PSD Călin Matei a fost încătușat și dus la audieri. Procurorii verifică implicarea acestuia în scandal.

Contactat de România TV, parlamentarul social-democrat Călin Matei a declarat că fiul său s-a dus să facă cumpărături pentru familie.

„A fost încătuşat, culcat pe jos. A fost confundat pentru că avea maşina asemănătoare cu a unui ţigan dintre cei care s-au încăierat. Felicit forţele de ordine pentru modul în care au intervenit, dar nu poţi să faci asemenea abuzuri”, a declarat deputatul PSD Călin Matei.

Parlamentarul social-democrat a explicat că fiul său a fost audiat ca martor.

„Fiul meu era în maşină. Am înţeles după ce l-a audiat ca martor că a fost confundată maşina. Mergea să cumpere. Nici nu a mai apucat să intre în magazin”, a menţionat Călin Matei.

Bătaie cu săbii şi cuţite între două grupări de romi în parcarea unui market din Baia Mare. Trupele de intervenţie ale poliţiei, jandarmeriei şi armatei au intervenit, marţi seara, la un supermarket din municipiul Baia Mare, unde izbucnise un incident violent între mai multe persoane de etnie romă, acestea folosind săbii şi cuţite. Totul ar fi început aseară, povestesc martorii prezenți la incident, dar nu se știe încă de la ce anume. Cei atacați au ieșit în această seară la cumpărături și au fost urmăriți ăndeaproape și atacați chiar în magazin.

Au aruncat cu marfă, cu sticle, cu tot ce au prins la mână. Aveau săbii, iar femeile cu avut spray. Au spart tot ce au prins, inclusiv ușile de la magazin când au vrut să fugă”, spune unul dintre martorii prezenți la incident, potrivit emaramures.ro. 

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de mascați, poliție, dar și ambulanțe pentru a acorda primul ajutor celor răniți. Oamenii legii prelevează probe și amprente pentru a da de capătul acestei întâmplări nefericeite. cert este că magazinul va rămâne închis pentru reparații.

Citeşte şi Anchetă internă a IPJ Cluj după ce şeful Poliţiei Dej a apărut în poze alături de interlopi pe timpul stării de urgenţă