Schelet uman, găsit într-o boxă ce nu mai fusese deschisă de 10 ani. Descoperire şocantă în Bihor

Un schelet uman a fost descoperit, miercuri după-amiază, în boxa unui bloc din Bihor. Aceasta nu mai fusese deschisă de 10 ani. Descoperirea şocantă a fost făcută de câţiva localnici dintr-o localitate din judeţul Bihor. Oamenii cred că este vorba despre un bărbat dat dispărut de peste 20 de ani.

12 mai 2022, 15:51

Schelet uman, găsit într-o boxă ce nu mai fusese deschisă de 10 ani. Descoperirea a fost făcută într-un bloc din oraşul Aleşd, din judeţul Bihor.

Schelet uman, descoperit într-o boxă din Bihor

Citeşte şi Crima de la Măgurele. S-a aflat cine sunt criminalii afaceristului italian găsit incendiat într-o maşină

Doi locatari care verificau instalația de canalizare a blocului au alertat autorităţile după ce au găsit într-o boxă, care nu mai fusese deschisă de 10 ani, un craniu şi fragmente de oase.  Oamenii cred că victima ar fi un bărbat dat dispărut în urmă cu peste 20 de ani. Dantura bărbatului ar fi fost recunoscută de unul dintre nepoţii săi. Acesta nu s-a mai întors acasă și nu au fost primite până acum informații despre locul în care se află.

„Miercuri, 11 mai, la ora 15.50, polițiștii bihoreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de administratorul unui bloc de locuințe din orașul Aleșd, județul Bihor, că, într-o boxă din subsolul imobilului, care nu mai fusese deschisă de aproximativ 10 ani, a descoperit oseminte umane. Polițiștii de investigații criminale din Aleșd s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că datele sesizate se confirmă, fiind vorba de un schelet uman, aparent întreg, neidentificat deocamdată”, a precizat comisarul-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța, potrivit AlesdOnline. 

Scheletul trasportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea expertizării și stabilirii cauzei decesului.

Oamenii legii fac cercetări pentru a identifica persoana decedată şi pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs decesul. Cercetările continuă  sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd.

Citeşte şi Soţ şi soţie, găsiţi împuşcaţi în propria casă. Anchetatorii suspectează o crimă urmată de sinucidere