Schimb de focuri în centrul orașului Tel Aviv. Trei oameni au fost răniți în urma atacului terorist

Trei persoane au fost împușcate în Tel Aviv, joi seară, în urma unui schimb de focuri. Polițiștii consideră că e vorba de un atac terorist.

09 mart. 2023, 23:11
Schimb de focuri în centrul orașului Tel Aviv. Trei oameni au fost răniți în urma atacului terorist
Atac terorist în centrul orașului Tel Aviv

Un atacator a deschis focul joi seară în centrul orașului Tel Aviv. Mai mulți polițiști și medici au intervenit de urgență la fața locului. Conform serviciului de ambulanță, trei persoane au fost împușcate în apropierea unui local.

Citește și: VIDEO SPECTACULOS O dronă kamikaze ucraineană loveşte un lansator rusesc chiar în momentul atacului cu rachete

Victimele au fost transportate la spitalul Ichilov din oraș, una dintre acestea aflându-se în stare critică, iar celelalte două au fost listate în stare gravă și moderată.

Atac terorist la Tel Aviv

Potrivit polițiștilor, împușcăturile din această seară sunt considerate un atac terorist. Atacatorul a fist neutralizat de polițiștii de la fața locului.

Citește și: Serghei Șoigu rupe tăcerea. Explicația din spatele atacurilor cu 81 de rachete asupra Ucrainei

Atacul vine după ce mase de israelieni din întreaga țară au protestat împotriva planurilor guvernului de dreapta de a slăbi sistemul judiciar și în timp ce marșuri de protest și evenimentente erau în desfășurare în mai multe zone din Tel Aviv.

Primarul orașului, Ron Huldai, le-a cerut protestatarilor antiguvernamentali să elibereze străzile pentru a permite securizare zonei de către poliție.

Până la acest moment, nu există detalii legate de circumstanțele legate de atacul armat, dar există semnale că acest a fost unul terorist, potrivit digi24.ro.