Schimb de replici incendiar! Fuego reacționează la comentariile lui Mihai Bendeac: „Eu nu spun nu provocărilor de orice fel”

Fuego reacționează după ce Mihai Bendeac a comentat pe Instagram despre concertele interpretului. Fuego a spus că nu ar refuza un schimb de replici cu actorul chiar pe scena unui teatru.

09 feb. 2023, 11:50
Schimb de replici incendiar! Fuego reacționează la comentariile lui Mihai Bendeac: „Eu nu spun nu provocărilor de orice fel”
Ce a comentat Mihai despre Fuego?

Românii s-au obișnuit deja cu Mihai Bendeac, care nu are nicio jenă în a exprima deschis și direct ceea ce gândește. De nenumărate ori, actorul a comentat pe rețelele sale de socializare diverse aspecte și personaje din sfera publică. De această dată personajul luat în vizor de artist a fost nimeni altul decât Fuego. Acesta a subliniat faptul că este total șocat de cât de bună este strategia de marketing a cunoscutului interpret. Mihai Bendeac a a mai spus în postarea sa că îl apreciază pe Fuego enorm și că ceea ce face el este un adevărat fenomen.

Citește și: Fuego, mărturisiri înfiorătoare despre trecutul său. „Am făcut şi foamea, am avut nopţi în care mi-a dat sângele pe nas”

Reacția lui Fuego nu a întârziat să apară. Interpretul a zis că se simte flatat de comentariul actorului, însă este de părere că îl laudă prea mult și a declarat că nu se consideră o mare vedetă. Întrebat fiind dacă ar împărți scena de teatru cu Mihai Bendeac, Fuego a zis că nu ar refuza o astfel de provocare.

„Mihai a avut o reacție în online cu privire la concertele mele. El mă ridica mai sus decât e cazul, pentru că eu nu mă cred un star și nici vreo vedetă, ci doar un om care face artă și o dăruiește oamenilor. Era uimit de cum vin oamenii cu flori la concertele mele. Apoi, eu nu spun nu provocărilor de orice fel. Sunt deschis proiectelor noi, ipostazelor care să mă provoace și care să mă scoată cumva din zona de confort. Ca absolvent de actorie și om pasionat de teatru din fragedă pruncie, mă tentează ideea de a fi pe scena unui teatru interpretând un rol într-o piesă celebră. Fiecare experiență pe care o putem trăi înseamnă un dram în plus de înțelepciune, de testare a limitelor”, a explicat Fuego, potrivit Unica.ro.

Ce a comentat Mihai despre Fuego?

Bendeac nu s-a ferit să recunoască că îl consideră pe Fuego unul din legendele muzicii românești.

„M-am nimerit într-o noapte, înainte să mă culc, și am văzut treaba asta. Și am simțit nevoia s-o comentez live. Vreau să vă spun cu mâna pe inimă că mie mi se pare că Fuego e foarte șmecher, jur. Există artiști români – Fuego, Ștefan Bănică jr, Loredana, Andra, Delia, Florin Salam – care pe scenă… stai cuminte că se dă cu praf de liniște. Dar în același timp mă uitam la construcțua din jurul lui Fuego și mi se pare. Mi se pare că marketingul este absolut senzațional, este genial”, le-a transmis Mihai Bendeac fanilor lui, pe Instagram.

„Îmi vine să plâng la mormânt străin (…) E șmecher omul. E și ceva religios în tot ce înseamnă Fuego. E genial, toată construcția este genială… și toate chestiile astea sunt pe bune, adică chiar vin femei cu buchete de flori. A trecut mult timp, oprisem filmarea, dar el primește în continuare flori. Incredibil! De unde atâtea flori? Incredibil! Deci au fost flori cât a durat melodia și încă nu le-a primit pe toate. (…) Omul este o legendă, nu glumesc. Este absolut genial”, a adăugat actorul, în timp ce viziona concertul.

Citește și: Fuego, dezvăluiri cutremurătoare despre drama vieții sale: „Mi-a murit tatăl de foarte tânăr!”