Schimb fabulos de replici între Gigi Becali şi Dan Şucu. „Mai are multă pâine de mâncat până să ajungă la nivelul meu” vs. „Lumea s-a plictisit de această şmecherie”

Gigi Becali şi Dan Şucu, patronii celor de la FCSB şi, respectiv, Rapid, au avut un schimb incendar de replici în ultimele zile. Cele două echipe sunt în fruntea clasamentului din Liga 1 şi se vor lupta pentru titlul de campioană a României.

26 sept. 2023, 17:08
Schimb fabulos de replici între Gigi Becali şi Dan Şucu. „Mai are multă pâine de mâncat până să ajungă la nivelul meu” vs. „Lumea s-a plictisit de această şmecherie”
Schimb fabulos de replici între Gigi Becali şi Dan Şucu. "Mai are multă pâine de mâncat până să ajungă la nivelul meu" vs. "Lumea s-a plictisit de această şmecherie"

Schimb fabulos de replici între Gigi Becali şi Dan Şucu. Dialogul a fost început de Gigi Becali, care a declarat că dacă Dan Șucu va obține rezultate mai bune decât el în fotbal, atunci el va ieși din fenomen.

„Eu n-am să mă dezic de ce am mai zis înainte. Șucu e un om drept, cuminte, pentru că îl cunosc. Doar că el crede că e normal să facă și el ceva și că e în luptă cu mine, dar el nu o să fie în viața lui în luptă cu mine, mai ales în fotbal. Șucu mai are multă pâine de mâncat până să ajungă la nivelul meu. Dacă mă întrece Șucu, eu mă las de fotbal. Nici CFR Cluj nu m-a întrecut încă. Dacă vrei să mă întreci trebuie să ai o societate stabilă, să joci în cupele europene să faci bani din vânzarea de jucători. Nu înseamnă că dacă m-a întrecut un an, Șucu e mai bun decât mine”, a declarat Gigi Becali. pentru Fanatik.

Citeşte şi: Gigi Becali, prima reacţie după accidentul în care a fost implicat în Bucureşti: „A venit la mine să mă întrebe dacă am păţit ceva”

Dan Șucu a reacţionat imediat şi l-a acuzat pe Gigi Becali de şmecherie. „Știți bine că eu nu comentez arbitrajul pentru că în primul rând nu mă pricep. Eu nu sunt un cunoscător al fotbalului și nici nu vreau să fac acest lucru. Niciodată nu o să punem presiune pe arbitri, nu stă în caracterul și în filosofia clubului și chiar dacă vom fi dezavantajați cred mai degrabă că lucrurile astea se întâmplă din motive omenești. Sunt total în dezacord cu ceea ce face FCSB. La ei nu mai este o strategie de a pune presiune pe arbitraj în acest început de campionat, a devenit mai mult o șmecherie”, a declarat Dan Șucu.

Citeşte şi: Florin Talpan, prima reacţie după decizia instanţei în procesul pentru palmares. Ce mesaj are pentru Gigi Becali

„Probabil, Gigi Becali crede că dacă pune această presiune începe fiecare meci cu un anumit avantaj și arbitrii se tem. Dar este problema dânsului, repet nu cred că este o strategie. Deja cunoaștem placa, ne-am plictisit cu toții, știm deja declarațiile care se vor da despre arbitri înainte sau după meci. Știm toate aceste atacuri și toată această presiune care evident că se pune artificial. Strategia Rapidului este cu totul alta, aceea de a acorda respect celor care sunt până la urmă colegii noștri de competiție. Cred că deja toată lumea s-a plictisit de această șmecherie, că nu mai putem să o numim strategie, pe care o tot fac cei de la FCSB. Nu vom merge în direcția asta, avem un alt model gândire. Gândim cu totul altfel fotbalul decât cei de la FCSB. Să acuzi arbitrii tot timpul este ceva de care practic ne-am săturat, știm dinainte, nu mai este nici măcar o surpriză. Noi, Rapidul, vom încerca să câștigăm acest campionat pe teren prin forța noastră fotbalistică și prin valoarea echipei, a staff-ului, a suporterilor și a tuturor celor care ne înconjoară și care ne ajută ca Rapidul să devină o forță profesionistă în fotbalul românesc”, a mai spus Dan Șucu.