Schimbare de look uimitoare! Un bărbat a slăbit 62 de kilograme în doar șapte luni VIDEO

În urmă cu un an, Bryan O'Keeffe a reușit să slăbească 62 de kilograme în doar șapte luni. Nemulțumit de felul în care arăta, a decis să își schimbe complet modul de viață, mai ales că timp de 15 ani a încercat tot felul de diete, care nu au dat niciun rezultat.

03 mart. 2023, 22:57
Schimbare de look uimitoare! Un bărbat a slăbit 62 de kilograme în doar șapte luni VIDEO

În anul 2022, Bryan O’Keeffe a reușit o performanță incredibilă. În decurs de șapte luni, a slăbit 62 de kilograme, iar schimbarea este uriașă.

Acum un an, bărbatul a decis să renunțe la locul de muncă și să se mute într-un sat izolat din Spania. Deoarece dorința de a slăbi era foarte mare, pentru a nu se abate de la misiunea sa, a întrerupt legătura cu familia lui.

Citiți și: Dieta militară, cunoscută și ca dieta soldatului, te poate scăpa de kilogramele în plus într-o săptămână

Acum este mândru de noua sa înfățișare, motiv pentru care și-a creat un cont pe TikTok, acolo unde este urmărit de aproape 160.000 de persoane.

Care sunt cele trei lucruri care l-au ajutat pe Brian să slăbească 62 de kilograme

Bărbatul este acum popular pe rețelele de socializare și recent a oferit un interviu pentru Insider și a mărturisit că a învățat trei lucruri, care pentru el au fost esențiale în îndeplinirea obiectivului pe care l-a avut. Bărbatul spune că primul lucru pe care l-a făcut a fost să facă o analiză la încercările anterioare, despre care recunoaște că au fost „întotdeauna un pas înainte, doi pași înapoi”.

Anul trecut, însă, s-a oprit să analizeze ce l-a determinat să renunțe și să revină la vechile obiceiuri.

„Declanșatoarele mele au fost livrarea la domiciliu și nopțile petrecute cu familia și prietenii. Cum am răspuns la asta? Mi-am construit o bulă în jurul meu, astfel încât acești factori declanșatori să nu mai fie accesibili și să nu-mi mai stea în cale. Întotdeauna există o soluție. Trebuie doar să le găsești pe cele care funcționează pentru factorii tăi declanșatori”, a mărturisit el.

De asemenea, Bryan O’Keeffe a spus că a acceptat disconfortul și așa reușit să facă față chiar și foametei sau poftei. Totodată și-a impuns să facă antrenamente drastice și a devenit mai disciplinat, dar și mai rezistent din punct de vedere mental.

„Beneficiile acestei metode se vor răsfrânge și în alte aspecte ale vieții, dar, atunci când vrei să pierzi din greutate, ajută să ai suficientă voință ca să reduci numărul de calorii. Mi-am dezvoltat capacitatea mentală de a face față poftei și foametei. Căutarea disconfortului în fiecare zi m-a disciplinat și m-a ajutat să devin echilibrat”, a explicat bărbatul.

Ultimul lucru pe care îl recomandă Bryan O’Keeffe este că cei care vor să slăbească trebuie să mânce absolut tot ce poftesc și iubesc.

„Dacă o dietă îți elimină toate alimentele care îți plac, nu vei putea să te ții de ea pe termen lung, iar dieteticienii sunt de acord cu asta. Trebuie să ai libertatea de a mânca un baton de ciocolată atunci când ți-e poftă și să nu te simți vinovat pentru asta. Nu există alimente bune și rele. Doar cantități bune și rele pentru fiecare aliment”, explică el.

Momentul în care bărbatul se întoarce acasă și își uimește prietenii cu noul său look

@the.okeeffe #weightloss #transformation #discipline #motivation ♬ Mount Everest – 🙂

O’Keeffe spune că este un gurmand și își petrece mult timp liber urmărind emisiuni culinare. Pe contul său de TikTok, Brian postează clipuri video în care le sugerează urmăritorilor săi, ce alimente își pot prepara rapid.

De exemplu, el propune o rețetă de burger cu pui și cartofi prăjiți, felii de brânză degresată, felii subțiri de pâine în loc de chiflă, sos făcut cu iaurt fără grăsimi în loc de maioneză și cartofi prăjiți gătiți în friteuza cu aer cald.

Citiți și: Monica Anghel a reușit să slăbească 43 de kilograme! Care sunt cele trei alimente la care renunțat cântăreața