Schimbare de sex, la 61 de ani. Uluitor, antrenorul lui Lennox Lewis a devenit femeie FOTO

Frank Maloney, fostul manager al pugilistului britanic Lennox Lewis, fostul campion mondial al categoriei grea, urmează un tratament medical pentru a deveni femeie.

RomaniaTV.net
11 aug. 2014, 11:23

Frank Maloney, în vârstă de 61 de ani, tată a două fete din două mariaje, care a candidat fără succes la la funcţia de primar al Londrei, a dezvăluit pentru Sunday Mirror că urmează un tratament hormonal de doi ani.

Eu nu m-am născut în corpul potrivit şi am ştiut mereu că sunt femeie„, a spus el, completând că ar vrea să se numească Kellie de-acum înainte. Fost boxer la rândul lui, desemnat promotorul numărul 1 în Europa în 2009, el l-a condus în calitate de manager pe Lennox Lewis la titlul mondial în 1993 şi s-a retras din activitatea pugilistică în octombrie 2013.

Greşeala de la naştere se îndreaptă acum medical. Am creier de femeie. Am ştiut că sunt diferit din minutul în care am putut să mă compar cu ceilalţi copii… Nu mă aflam în corpul potrivit. Eram gelos pe fete. Nu mai suport să trăiesc în umbră… Aş fi murit dacă mai continuam mult timp să trăiesc în acest fals„, a adăugat „Kellie”.