Schimbări la Antena 1. Mirela Vaida nu va prezenta emisiunea Acces Direct din 18 ianuarie

Mirela Vaida a anunțat că nu va modera emisiunea ”Acces Direct” de luni, 18 ianuarie 2021. Vedeta de la Antena 1 a explicat și motivul pentru care va absenta.

17 ian. 2021, 14:15
Schimbări la Antena 1. Mirela Vaida nu va prezenta emisiunea Acces Direct din 18 ianuarie

Schimbări la Antena 1. Mirela Vaida nu va prezenta emisiunea ”Acces Direct” din 18 ianuarie, cu toate acestea prezentatoarea TV a anunțat că nu va sta departe de micile ecrane pentru prea mult timp.

Citește și: Micul Hercule îşi vinde lucrurile la licitaţie. Gest disperat al lui Giuliano Stroe, băiatul intrat în Cartea Recordurilor

Mirela Vaida a precizat că va participa la filmările emisiunii ”Te cunosc de Undeva”, care va apărea pe post în curând. Mai exact, celebra prezentatoare este concurentă în noul sezon „Te cunosc de undeva!”, acesta fiind și motivul pentru care va lipsi de la Acces Direct la începutul săptămânii viitoare.

Schimbări la Antena 1. Prin urmare, prezentatoarea TV trebuie să își împartă timpul între cele două emisiunii TV de la Antena 1. Artista este foarte mândră de noul proiect din care face parte, fiind una dintre concurentele sezonului cu numărul 16 de la ”Te cunosc de undeva”, alături de vede precum Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Junior, actrița Emilia Popescu sau artiștii Pepe și Cristina Vasiu.

„Luni eu nu voi fi prezentă la emisiune pentru că am filmări la Te cunosc de undeva, dar marți mă întorc în direct și Acces Direct oricum va fi în direct și luni”, a declarat Mirela Vaida în cadrul emisiunii pe care o moderează.

„Demult așteptam să vă dau vestea asta!! ❤️ Sezonul 16 al emisiunii Te Cunosc de Undeva se anunță foarte tare, cu o super distribuție!! Printre concurenți mă număr și eu!! Abia aștept!”, a scris vedeta în urmă cu puțin timp pe rețelele de socializare.

Mirela Vaida a pierdut două sarcini

Mirela Vaida a trecut prin momente grele înainte să dea naştere celor trei copii. Puţini ştiu că vedeta a pierdut două sarcini, însă nu şi-a pierdut speranţa şi a reuşit să aducă pe lume doi băieţi şi o fetiţă. Însă, nu vrea să se oprească aici, îşi doreşte să mai dea viaţă unei fetiţe.

Prezentatoarea Antenei 1 a mărturisit că problema este, de obicei, stresul şi modul de viaţă, din cauza poluării, dar şi a alimentaţiei.