Mihai Bendeac, dezvăluiri fără perdea despre fanteziile cu Denise Rifai. Juratul de la „iUmor” nu s-a putut abţine

Mihai Bendeac, unul dintre juraţii emisiunii "iUmor", a acceptat, la insistenţele mamei sale, invitaţia de a fi prezent la podcastul lui Cătălin Măruţă. Actorul l-a lăsat cu gura căscată după ce a mărturisit că are fantezii cu una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la Kanal D.

18 oct. 2021, 16:06
Mihai Bendeac, dezvăluiri fără perdea despre fanteziile cu Denise Rifai. Juratul de la „iUmor” nu s-a putut abţine
foto: Click

Mihai Bendeac a făcut dezvăluiri şocante după ce a povestit că are o fantezie sexuală cu Denise Rifai. Juratul de la „iUmor” nu s-a putut abţine şi a bătut apropouri la adresa prezentatoarei de la Kanal D.

„Mamă, cât de bună e Denise Rifai! Nu pe întrebări, neapărat. E bine rău! Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei , s-o pui acolo pe masă!”, a spus Mihai Bendeac.

Citeşte şi: Denise Rifai, dezvăluiri despre viaţa ei: „Cu gătitul nu prea le am. Acasă, la mine, te servesc cu o cafea bună”

Mihai Bendeac are fantezii cu Denise Rifai. Ce relaţii a avut până la 38 de ani

Mai mult, actorul a continuat în aceeași notă, făcându-i lui Cătălin Măruță destăinuri incredibile despre viața sa sexuală, notează Click.

„Am avut până acum, la 38 de ani, doar trei relații mari și late. Cea mai lungă a fost de un an, alta a fost de trei luni și ultima a fost când aveam 27 de ani și a durat doar o lună. De la 19 ani, ochii mei nu mai văzut prezervative. Mă mir că am scăpat până acum. Am avut Chlamydia de vreo două ori. Mie nu mi-e frică de pastile, am luat tot ce e pe fața pământului. Am luat și Viagra. Dar nici analize nu am curaj să fac de șase ani! Eu am o problemă mare cu relațiile. Mă îndrăgostesc tare de tot la început. 24 de ore sunt artificii, se consumă tot. După care se duce tot! Asta e problema mea!”, a dezvăluit Mihai Bendeac, la podcastul „Acasă la Măruță”.

Mai mult, juratul de la iUmor a vorbit despre viaţa sa, inclusiv despre controversa legată de orientarea sa sexuală. Întrebat de ce a lăsat impresia că ar fi gay, deşi este recunoscut ca un mare cuceritor de femei, Mihai Bendeac a răsuns: „Totul a plecat de când eram la „Mondenii”, unde făceam un personaj care se numea Mircea Solcanu”, a declarat actorul Mihai Bendeac.

Citeşte şi: Mihai Bendeac aruncă bomba despre orientarea sa intimă. „Nu sunt heterosexual!” VIDEO

Citeşte şi: Vali Vijelie, invitatul lui Denise Rifai. Ce melodie i-a compus prezentatoarei