Schimbări majore în noul sezon „Chefi la Cuțite”. Concurenții vor fi puși în situații extrem de dificile. Ce se întâmplă cu amuletele juraților

Antena 1 este pregătită pentru începutul unui nou sezon „Chefi la Cuțite”. Concurenții vor avea parte de dificultăți majore, iar arsenalul chefilor s-a îmbogățit cu noi amulete. Iată despre ce este vorba.

30 aug. 2023, 22:06
Schimbări majore în noul sezon „Chefi la Cuțite”. Concurenții vor fi puși în situații extrem de dificile. Ce se întâmplă cu amuletele juraților
Schimbări majore în noul sezon „Chefi la Cuțite”. Concurenții vor fi puși în situații extrem de dificile. Ce se întâmplă cu amuletele juraților

În acest weekend, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se întorc la locurile de jurați și la posturile de lucru de pe platou, unde se desfășoară competițiile pentru amulete, fiind astfel marcat debutul sezonului 12 al emisiunii „Chefi la cuțite”!

Citește și: Chef Florin Dumitrescu, strigăt de ajutor în mediul online. Juratul de la Chefi la cuțite a devenit victima escrocilor cibernetici: „Nu v-aș cere vreodată bani”

Acest nou sezon aduce cu sine noi elemente care adaugă savoare competiției, printre care se numără și unele dintre cele mai dorite amulete, introduse pentru prima dată în joc! Totuș, acest lucru, presupune că și dificultatea va fi cu mult mai mare.

Bătăliile pentru amulete se desfășoară conform regulii introduse în sezonul precedent: cei trei Chefi se confruntă cu un al patrulea competitor. Un invitat celebru este cel care degustă preparatele și decide câștigătorul, fără să cunoască identitatea bucătarului din spatele farfuriei. Toate amuletele câștigate de către competitori în timpul audițiilor sunt păstrate într-un seif, acesta reprezentând premiul care va fi acordat unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale dinaintea confruntărilor pe echipe.

Sezonul 12 al emisiunii „Chefi la cuțite” aduce o surpriză interesantă pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: amulete inedite introduse în competiție de Irina Fodor, amulete ce aduc avantaje considerabile și devin obiectivele principale pentru cei trei jurați. În plus față de amuletele tradiționale, acestea includ provocări neașteptate pentru concurenți, cum ar fi gătitul în ștafetă, ceea ce intensifică și mai mult confruntările pe echipe.

Telespectatorii vor avea ocazia să descopere toate noutățile din sezonul 12 al emisiunii „Chefi la cuțite” pe Antena 1 și AntenaPLAY începând cu data de 2 septembrie. Prezentat de Irina Fodor, show-ul culinar va debuta cu o serie maraton de 5 ediții consecutive în weekend-ul 2-3 septembrie, de la ora 20:00, continuând apoi cu patru ediții săptămânale, în zilele de luni, marți și miercuri, începând cu 4 septembrie.

Cu excepția câtorva ediții după maratonul inițial, care sunt programate în weekend-ul 9-10 septembrie și în zilele de luni și miercuri, 11 și 13 septembrie, emisiunea culinară va fi difuzată în fiecare duminică, luni, marți și miercuri.

Prin introducerea amuletelor noi și a formatelor de concurs inedite, sezonul 12 se anunță a fi mai intrigant și provocator pentru participanți și telespectatori deopotrivă.

Citește și: Al patrulea bucătar la Chefi la cuţite 2023. Reacţia lui Scărlătescu: „Ca să ne saboteze pe noi!”