Al patrulea bucătar la Chefi la cuţite 2023. Reacţia lui Scărlătescu: „Ca să ne saboteze pe noi!”

Sezonul 12 al celebrei emisiuni „Chefi la cuțite” este gata pentru o premieră maraton. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt pregătiți să facă spectacol gastronomic!

23 aug. 2023, 19:35
Al patrulea bucătar la Chefi la cuţite 2023. Reacţia lui Scărlătescu: „Ca să ne saboteze pe noi!”

Noul sezon al emisiunii gastronomice Chefi la cuţite 2023, care va debuta în septembrie la Antena 1, vine cu o schimbare importantă, cooptarea unui al patrulea bucătar, alături de cei trei consacrați, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu.

Din 2 septembrie, așii artei culinare din România, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, lansează invitația toamnei la Antena 1: ”Hai la masa, România!”, la festinul sezonului 12 Chefi la cuțite, căruia nu-i lipsesc ingredientele surpriză ce vor spori savoarea mult așteptatului show gastronomic. Una dintre noutățile sezonului 12 Chefi la cuțite este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe.

Astfel, Rikito Watanabe, un fost concurent din sezonul 9, care a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea, va avea un rol permanent în emisiune atât la probele pentru amulete, cât şi la jocurile desfăşurate în camera de relaxare a chefilor.

„Chefi la cuțite” va începe sezonul 12 într-un maraton de 5 ediții. Când va avea loc premiera celei mai îndrăgite emisiuni
„Noul meu job la Chefi la cuţite mă face foarte fericit – este ca un vis devenit realitate. Dar, în acelaşi timp, trebuie să recunosc că am cele mai mari emoţii”, a declarat Rikito Watanabe.

„Riki a fost în echipa mea, sunt febleţea lui. Şi mie îmi place foarte mult Riki şi ţin foarte mult la el. Cel mai înfocat adept al lui Sorin Bontea din istoria noastră ne va fi asistent”, a declarat Sorin Bontea.

„În acelaşi timp, Riki este un băiat pe care eu îl apreciez extraordinar de mult pentru sinceritatea şi onestitatea lui”, a completat Florin Dumitrescu.

Pleacă de la Antena 1 la Pro TV. Vedeta de la Chefi la cuțite a semnat deja contractul

„Ne mărim familia, ceea ce e un lucru foarte frumos. Dar nu pot să nu mă gândesc că… Riki va juca rolul de agent secret al lui Bontea ca să ne saboteze pe noi. Dacă îi lipsea ceva acestei emisiuni pentru momentele din culise, din camera de relaxare, acest ceva e Riki. Ce se întâmplă acolo e de Doamne fereşte, veţi vedea!”, a subliniat Cătălin Scărlătescu.

Show-ul culinar prezentat de Irina Fodor are o premieră maraton cu 5 ediții consecutive: sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale. Excepție vor face edițiile ce urmează imediat premierei maraton, programate sâmbătă și duminică, 9 și 10 septembrie, de la 20:00, și luni și miercuri, 11 și 13 septembrie, de la 20:30, în următoarele săptămâni show-ul culinar fiind difuzat în fiecare duminică, luni, marți și miercuri.