Michael Schumacher, OPERAT din nou. Ce spun medicii despre starea lui de sănătate

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, care a fost rănit grav într-un accident la schi, la sfârşitul săptămânii trecute, a fost operat din nou, în noaptea de luni spre marţi, au anunţat medicii de la spitalul din Grenoble, în care este internat. Potrivit unor martori, casca germanului Michael Schumacher, s-a "rupt în două" din cauza impactului puternic.

31 dec. 2013, 10:26
Michael Schumacher, OPERAT din nou. Ce spun medicii despre starea lui de sănătate

S-au înregistrat semne de uşoară îmbunătăţire a presiuni intracraniene. Schumacher a fost operat pentru a doua oară, noaptea trecută„, au precizat medicii, într-o conferinţă de presă susţinută marţi.

Intervenţia chirurgicală a durat două ore, iar conform medicilor Schumacher încă nu este în afara oricărui pericol.

VIDEO: PRIMELE IMAGINI cu accidentul lui MICHAEL SCHUMACHER, filmate de un amator

Schumacher rămâne în hipotermie terapeutică şi este tot în comă indusă„, au mai spus medicii de la spitalul din Grenoble, care au menţionat că există „suişuri şi coborâşuri” în starea germanului, dar el este mai bine ca luni.

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, duminică, în staţiunea Meribel. Germanul a fost operat imediat prima dată la scurt timp după ce a fost transportat la spital. Medicii din Grenoble au precizat într-o primă conferinţă de presă, luni, că Schumacher este în stare critică, în comă indusă, suferind de leziuni craniene.

Casca s-a rupt în două„, a declarat un martor al incidentului. Potrivit unui membru al echipajelor de salvare, citat de Bild, atunci când echipajul a ajuns la locul accidentului, „casca lui Schumacher era ruptă şi se vedea mult sânge”.

FOTO: AICI s-a zdrobit MICHAEL SCHUMACHER de stânci

Potrivit medicilor de la spitalul din Grenoble, în care a fost internat Schumacher, septuplul campion mondial de Formula 1, care a fost operat duminică, are leziuni craniene „difuze şi grave” şi germanul de află în comă indusă.

Luni, medicii au spus, într-o conferinţă de presă, că este prea devreme ca să se pronunţe în privinţa şanselor lui Schumacher.