Şcoli închise marţi în Bucureşti şi în alte 12 judeţe. Peste un milion de elevi au stat acasă

Cursurile au fost suspendate, marţi, în 8.212 unităţi de învăţământ în care sunt 1.178.380 elevi, în 12 judeţe şi în Capitală cursurile fiind oprite în totalitate, iar în alte 20 judeţe doar parţial, informează Ministerul Educaţiei.

RomaniaTV.net
13 feb. 2012, 10:01
Şcoli închise marţi în Bucureşti şi în alte 12 judeţe. Peste un milion de elevi au stat acasă

Ministerul Educaţiei a centralizat datele furnizate marţi, ora 10.00, de inspectoratele şcolare judeţene. Astfel, în nouă judeţe activitatea unităţilor de învăţământ se desfăşoară normal, nefiind afectată de condiţiile meteo nevaforabile, potrivit Mediafax.

În schimb, cursurile sunt suspendate marţi în Argeş, Buzău, Călăraşi, Dolj, Gorj, Giurgiu, Ilfov, Ialomiţa Mehedinţi, Olt, Prahova, Vrancea şi în municipiul Bucureşti.

În total, la nivel naţional, 8.212 unităţi de învăţământ în care învăţau 1.178.380 de elevi sunt închise marţi.

De asemenea, zece inspectorate şcolare judeţene au raportat suspendarea cursurilor în mai puţin de 10 unităţi de învăţământ, şase judeţe înregistrează maximum 100 de unităţi de învăţământ închise, iar alte patru judeţe peste 100 de unităţi de învăţământ închise.

Potrivit MECTS, linia specială Tel Verde 0.800.816.ABC (unde ABC reprezintă indicativul telefonic al judeţului) rămâne în continuare la dispoziţia părinţilor pentru a afla în timp real situaţia unităţilor de învăţământ în care sunt înscrişi elevii.


loading...