Şcolile şi grădiniţele din Popeşti-Leordeni trec în online. Incidenţa a sărit de 6 cazuri la mia de locuitori

Încă un oraş de lângă Bucureşti intră în carantină după ce incidenţa COVID-19 a depăşit 6 cazuri la mia de locuitori. Este vorba despre Popeşti-Leordeni, localitate situată la sud de Capitală.

17 mart. 2021, 17:32
Şcolile şi grădiniţele din Popeşti-Leordeni trec în online. Incidenţa a sărit de 6 cazuri la mia de locuitori

Oraşul Popeşti – Leordeni intră în carantină după ce incidenţa a depăşit 6 cazuri la mia de locuitori. În aceste condiţii, potrivit Ordinului comun al Ministerului Educaţiei şi cel al Sănătăţii, unităţile de învăţământ din localitate se închid pentru o perioadă de 14 zile.

Citeşte şi: Ministrul Educaţiei explică de ce nu s-a luat în calcul repetarea anului şcolar: „Ce părinte îşi doreşte ca propriul copil să piardă un an din viaţă?”

„Școlile și grădinițele din Popești-Leordeni se vor închide pentru o perioadă de 14 zile începând de mâine. Fac apel iarăși cu această ocazie la întreaga comunitate, să ne mobilizăm împreună, să respectăm măsurile de protecție impotriva răspândirii noului Coronavirus și să conștientizăm că scăderea sau creșterea ratei incidenței la mia de locuitori, depinde doar seriozitatea cu care această pandemie este tratată de fiecare localitate în parte”, a transmis primarul Petre Iacob, pe contul său de Facebook.

Citeşte şi: Toate școlile din Brașov trec în regim online. De când vor rămâne elevii