Scorţişoara oferă un beneficiu NEAŞTEPTAT

Dacă îţi place să adaugi scorţişoară în cafea sau în prăjituri, înseamnă că te bucuri de un avantaj nebănuit al acestui condiment.

RomaniaTV.net
14 iul. 2016, 13:13
Scorţişoara oferă un beneficiu NEAŞTEPTAT

Potrivit unui studiu realizat de neurologii de la Rush University Medical Center, publicat în Journal of Neuroimmune Pharmacology, adăugarea acestui condiment în dieta unor şoareci de laborator, despre care se stabilise iniţial că au abilităţi reduse de învăţare, a dus la îmbunătăţirea capacităţii acestora de a acumula informaţii.

Citeşte şi  Remediul care previne atacul de cord şi scade colesterolul

„Aceasta ar fi una dintre cele mai sigure şi uşoare metode prin care poţi ajuta indivizii care au dificultăţi de învăţare să înveţe mai uşor şi mai repede”, a explicat Kalipada Pahan, cel care a condus studiul alături de profesorul de neurologie Floyd A. Davis.

Unii oameni se nasc în mod natural cu abilităţi de învăţare alţii devin buni graţie unor eforturi depuse în acest sens, iar altora le este greu să înveţe lucruri noi chiar şi depunând eforturi considerabile. Se cunosc puţine informaţii despre procesele neurologice care determină abilităţile slabe de învăţare şi modurile în care performanţa poate fi îmbunătăţită.

Citeşte mai mult pe feminis.ro