Scriitoarea Ana Barton, apel disperat către Florin Salam şi Adi Minune: „Fiecare viaţă e preţioasă”

Scriitoarea Ana Barton a fcut un apel neașteptat către Florin Salam și Adrian Minune pentru ca aceștia să transmită mai departe mesajele date de autorități, adic ă de a rămâne în case și de a-și proteja sănătatea în timpul pandemiei de COVID-19.

RomaniaTV.net
31 mart. 2020, 07:55

Într-o postare pe contul ei de sociailizare în care vorbește despre temerile proprii în timpul auto-ziolării, scriitoarea se referă la starurile mnelelor care în aceste momente trebuie să dea dovadă mai mult ca nicicând de atitudine civică.

Număr record de victime anunţate luni seara, în România: 13 noi decese la Suceava, din cauza coronavirusului. Bilanţul a ajuns la 65 

La capăt de postare, ceva care mi se pare extrem de important: dacă e cineva dintre voi care poate să vorbească acum cu domnul Florin Salam, cu domnul Adrian Minune și ceilalți cîntăreți de manele pe care îi apreciază foarte mulți oameni din țara noastră, îl rog să o facă.

Să-i roage pe acești cîntăreți să dea mesaje către publicul lor, care este unul foarte, foarte numeros, iar mesajele de la acești cîntăreți ar însemna ceva pentru acest public pentru care bula noastră nu există.

Mesaje către acest public să stea în case, ca să se protejeze pe ei și să-i protejeze și pe cei dragi ai lor. Să le vorbească acestor oameni în clipuri, pe muzică, fără muzică, cum vor ei, să le cînte, dar să li se adreseze acestor foarte mulți oameni. Da, pentru că fiecare viață e prețioasă și pentru că fiecare sîntem toți”, a scris Ana Barton pe pagina sa de Facebook.

Ce face Florin Salam în plină pandemie de coronavirus

Cariera lui Florin Salam, ca a multor vedete, are de suferit în această perioadă critică, însă tot ce îşi doreşte artistul este ca ai săi copii să fie sănătoşi. După ce mers la cumpărături alături de soţia lui, Roxana, manelistul a vorbit despre situaţia în care ne aflăm.

Echipat corespunzător, cu mănuși și mască de protecție, Florin Salam a vorbit deschis despre această pandemie de coronavirus. Chiar dacă a fost pus în situația nefericită de a sta izolat în casă, ”Regele” s-a bucurat pe deplin de fiecare clipă pe care a petrecut-o în sânul familiei.

Citeşte şi: SCANDAL monstru! Ameninţări teribile după ce urmaşul lui Florin Salam a rost rupt cu bătaia de un interlop

”Luăm o gură de aer în fața blocului. E un lucru rău din punct de vedere al situației, dar e un lucru bun pentru că stăm mai aproape de familie. Din ceva rău poate să iasă și un lucru bun până la urmă. Mulțumim lui Dumnezeu că suntem bine. Să fim sănătoși în continuare pentru că avem copii și trebuie să avem grijă de ei. Noi am trăit viața, dar trebuie să trăiască și copiii noștri. Iar fanilor mei le transmit multă sănătate și să aibă grijă de ei”, a declarat Florin Salam pentru Cancan.ro.