SCANDAL monstru! Ameninţări teribile după ce urmaşul lui Florin Salam a rost rupt cu bătaia de un interlop

Urmaşul lui Florin Salam în lumea manelelor a fost bătut de un interlop la o petrecere la care fusese chemat să cânte. Momentul şocant a fost filmat de invitaţi şi a ajuns viral pe reţelele de socializare. Incidentul riscă să ia ampolare, după ce familia manelistului a lansat mai multe ameninţări.

RomaniaTV.net
21 nov. 2019, 20:28

Tzanca Uraganul, un manelist recunoscut drept urmaşul lui Florin Salam, a avut parte de o scenă șocantă în timp ce cânta la un eveniment din străinătate, alături de Sorinel Puștiu. Cântărețul s-a trezit cu un pumn în față de la unul dintre petrecăreți şi nici măcar nu a avut timp să reacționeze.

SCANDAL MARE în LUMEA MANELELOR. Tzancă Uraganul a făcut amor şi cu fiica lui Nicolae Guţă, şi cu soţia acestuia FOTO

Momentul a fost suprins de un alt petrecăreț cu telefonul și postat pe internet.

Imediat, sute de comentarii au început să curgă, iar unii vorbesc chiar despre o răzbunare. „Cum să-i dai bătaie unui lăutar care îți face plăcerile? Doamne, ferește, să vedeți acum ce rău este!”, scrie cineva. „O să plătească el mult și bine”, crede o altă persoană care a văzut filmarea, convinsă că bătăile se dau pe FB.

La câteva zile după incident, lăutarul a postat un video pe platforma youtube și îl amenință, în frunte cu tatăl și rudele lui, pe Cany Spoitoru, cel care l-a lovit la eveniment în faţa tuturor celor prezenţi. Mai mult, tatăl tânărului îl amenință pe cel în cauză că „lucrurile nu vor rămâne așa cum ai vrut”, este promisiunea rudelor victimei, la care se alătură „jurămintele” de rigoare. „Dau șase saci cu bani și se rezolvă orice problemă. Lucrurile nu vor rămâne așa”, mai adaugă „bătrânul” neamului.


loading...
Partenerii noștri