Scriitorul Alexandru Petria, despre derapajul rasist al lui Tismăneanu: „E o scârnăvie. Îl apăr din principiu”

Scriitorul Alexandru Petria are o poziție surprinzătoare față de derapajul rasist al politologului Vladimir Tismăneanu.

RomaniaTV.net
11 apr. 2020, 17:59
Scriitorul Alexandru Petria, despre derapajul rasist al lui Tismăneanu: „E o scârnăvie. Îl apăr din principiu”

Cunoscut ca fiind un critic acerb al politologului, scriitorul susține că în această speță îl susține pe Tismăneanu din principiu. El consideră că totul a fost o glumă și că intrându-se pe traictoria corectitudinii politice lucrurile au luat o altă turnură, relatează Stiripesurse.ro.

„Vladimir Tismăneanu e o scârnăvie, am scris-o si demonstrat-o de m-am plictisit.

Nu dau un ardei iute pe el, dar azi simt nevoia să-l apăr, din principiu, fiindcă a căzut în ghearele tocătoriei corectitudinii politice.

Lăsați omul în pace, nu mai ai voie să glumești pe planeta asta?! Și ce dacă a postat o poză cu niste ciori și… menționarea închiderii aeroportului din Țăndărei?

Situația are si haz, fiindcă Volodea e un apologet al globalizării și corectitudinii politice. Constipatul a intrat pe mâna constipaților. Re-demonstrează că groapa săpată nu e totdeauna pentru cine se pregătește.”, susține Alexandru Petria pe pagina sa de Facebook.

Vladimir Tismăneanu a postat pe Facebook o fotografie cu un mesaj rasist, care prezenta mai multe ciori stând pe un gard, făcând referire la Ţăndărei.

Citeşte şi: Raed Arafat, despre românii plecaţi la muncă în Germania: „Nu s-a gândit nimeni că vor fi chemaţi 2000 într-o singură zi”