Scrisoarea unei călugăriţe de la DIAVOL a fost descifrată

Sora Maria și ceilalți de la mănăstirea din Palma di Montechiaro au crezut că scrisorile erau o schemă a lui Lucifer pentru ai convinge să se întoarcă de la Dumnezeu.

24 sept. 2017, 11:04
Scrisoarea unei călugăriţe de la DIAVOL a fost descifrată

Numai una din scrisorile Sorei Maria, compuse în 1676, a supraviețuit, iar textul ei a stârnit foarte multe controverse în rândul cercetătorilor, scrie huff.ro.

Citeşte şi MISTERUL cifrei 666. Un preot rupe tăcerea. Ce semnifică şi ce putere are „Numărul Fiarei” asupra noastră

Cercetătorii de la Centrul Științific Ludum din Sicilia au descifrat scrisoarea

„Am auzit despre software-ul, despre care credem că este folosit de serviciile de informații pentru codificare”, a declarat directorul Centrului Daniele Abete pentru The Times of London.

„Am pregatit software-ul cu greaca veche, araba, alfabetul rusesc si latina pentru a dezmembra o parte din scrisoare si ceea ce se arată este cu adevarat diabolic”, a mai spus unul dintre cercetători.
Oamenii de știință au ajuns la concluzia că scrisorile erau compuse și scrise de sora Maria.

Scrisoarea descrie relația dintre oameni, Dumnezeu și Satana într-o manieră încurcată și inconsistentă.

„Dumnezeu crede că poate elibera muritori”, spune scrisoarea Sorei Maria, adăugând că „acest sistem nu funcționează pentru nimeni”.

Citeşte şi SEMNE că o persoană decedată dragă ţie se află încă în preajma ta

Textul îl descrie pe Dumnezeu, pe Isus și pe Duhul Sfânt drept „greutăți moarte”.

„Eu personal cred că călugărița a avut o bună cunoaștere a limbilor, ceea ce ia permis să inventeze codul și poate că a suferit de o condiție ca schizofrenia, care ia făcut să-și imagineze dialogurile cu diavolul”, a spus Abete, unul dintre cei care s-au ocupat de acest caz.


loading...