Scrisoarea unei mame care nu vrea să îşi vadă copilul

Nadia este o femeie în vârstă de 35 de ani. În urmă cu doi ani a primit o lovitură dură de la viaţă chiar de la băiatul ei. În urma divorţului, acesta a trebuit să aleagă între mamă şi tată. Deşi avea o relaţie apropiată cu Nadia, mult mai bună decât cu tatăl beţiv, tânărul a făcut o alegere ce a semănat multă durere în sufletul acestei mame.

RomaniaTV.net
30 aug. 2016, 10:51
Scrisoarea unei mame care nu vrea să îşi vadă copilul

„Mi-e foarte greu sa ating acest subiect, dar o fac pentru a ma descarca. Acum doi ani am divortat de Liviu, barbatul langa care credeam ca voi avea liniste pana la sfarsitul vietii. Betiile sale zilnice si amantele pe care le-am descoperit mi-au pus capac. Nu mai suportam duhoarea combinata de vodka si bere cu care se apropia de mine sa facem sex. Sunt lucruri pe care copiii nu le pot intelege si nici nu trebuie sa le explicam.

Citeşte şi  Şi-a urât mama toată viaţa, însă după moartea ei a primit o scrisoare care i-a dat lumea peste cap!

Nu mai spun ca am indurat injuraturi si batai doar pentru ca mancarea pe care o faceam nu ii era pe plac ‘domnului’. Fiul meu mi-a luat apararea de multe ori si, la numai 11 ani, i-a tinut piept sotului. Era eroul meu. El m-a salvat de la multe batai. A sosit apoi ziua in care i-am spus ca nu mai pot sta cu tata si ca voi divorta.

Citeste continuarea pe Revista Teo