Scurgeri de motorină dintr-o cisternă răsturnată pe DN 79, în Arad

O cisternă încărcată cu 30.000 de litri de motorină s-a răsturnat, vineri, pe DN 79 Arad-Oradea, în apropierea localităţii arădene Sântana, iar din autovehicul se scurge combustibil în şanţul de pe marginea drumului, astfel că la faţa locului au fost mobilizaţi pompierii.

RomaniaTV.net
03 feb. 2012, 11:25
Scurgeri de motorină dintr-o cisternă răsturnată pe DN 79, în Arad

Accidentul s-a produs pe DN 79, în apropiere de localitatea arădeană Sântana, iar martorii din trafic afirmă că autovehiculul s-a răsturnat pe fondul carosabilului alunecos, în judeţ fiind înregistrate ninsori.

Şoferul a pierdut controlul volanului şi cisterna s-a răsturnat în afara părţii carosabile, astfel că traficul rutier nu este afectat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, Sorina Ambruş, autoutilitara transporta 30.000 de litri de motorină, iar în urma unei fisuri la cisternă au loc scurgeri de motorină în şanţul de lângă şosea.

„Echipele intervin pentru asigurarea perimetrului şi luarea măsurilor necesare pentru a preveni un eventual incendiu”, a declarat Sorina Ambruş.

Şoferul autoutilitarei a fost rănit uşor, el fiind audiat de către poliţişti.

Poliţiştii afirmă că traficul auto ar putea fi afectat pentru scurt timp în momentul în care la locul incidentului va ajunge o macara pentru a ridica cisterna.