Gigi Becali explică de ce ar trebui iertate femeile care înșală. „O ierți dacă ea a greșit. Am greșit, nu mai fac!”

Gigi Becali șochează din nou cu afirmațiile sale. Patronul FCSB a spus recent, citând din Sfântul Apostol Pavel, că femeile trebuie iertate dacă își înșală partenerul.

29 dec. 2022, 09:09
Gigi Becali explică de ce ar trebui iertate femeile care înșală. „O ierți dacă ea a greșit. Am greșit, nu mai fac!”

Gigi Becali a explicat că, dacă această greșeală nu se mai repetă, femeia ar trebui iertată și ar merita să primească o nouă șansă.

„Băi, zice Sfântul Apostol Pavel: nu o lași decât de desfrânare! Ai voie să o lași, atât… Și zice așa, că și din desfrânare dacă este te îndrumă să o ierți! Bine, numai să o ierți, dar nu să meargă ea în continuare cu ăla. O ierți dacă ea a greșit. Am greșit, nu mai fac! Și te îndrumă să o ierți”, a spus Gigi Becali, la Trinitas TV.

Patronul FCSB a mai spus, în cadrul aceluiași interviu, că nu ar trebui ca moartea să provoace cuiva vreun regret. „Nu există nimic. E slavă deșartă tot! Tinerețe, frumusețe, bogăție, tot! E slavă deșartă în mormânt, în coșciug, putrezit! La revedere. Cum să le fie frică preoților de pandemie? Du-te pe teren duminica. Ai murit? Hai la revedere. Ai 30-40-50 de ani, la revedere. Mai trăiesc 30 de ani și ce fac?”, a declarat Gigi Becali la Trinitas TV.

Citește și „Angajații români la firmele austriece să nu mai meargă la muncă o lună! Doar n-or muri de foame”. Gigi Becali, război total cu Austria

O altă afirmație care i-a lăsat cu gura căscată pe cei care l-au ascultat pe Becali a fost cea în care spunea că și-a aruncat toate parfumurile fiindcă a realizat că nu poate să fie „afemeiat” de așa ceva.

„M-am dus acasă și m-am gândit așa: ma afemeiază pe mine parfumul? Le-am luat și le-am aruncat pe toate la coș. Nu mai am nimic, nici un parfum. Păi dacă mă afemeiază pe mine… Mi-a dat Dumnezeu dar, că după ce le-am aruncat, nu mai tânjesc după ele. Eu m-am abținut de la ceva ce nu mai voiam. Eu acum dacă miroase cineva pe la palat și-l simt, întreb cine e și-l trimit acasă să se schimbe: ‘hai pleacă, ieși afară îi zic’. Sau o femeie care miroase a parfum prea tare… Ea, femeia, prin parfum te atrage că are afrodisiace. Mie îmi vine să vomit dacă miros. Eu nu suport parfumul, ăsta e dar de la Dumnezeu”. a spus Gigi Becali la Antena 3.

Citește și Gigi Becali îndeamnă la boicotarea firmelor austriece din țară, după eșecul Schengen: „Austria a dat cea mai mare șpagă, două sute de milioane, ca să fure Petrom”