Se caută șoferi de autobuz în Europa. Salariul ajunge la 40.000 de euro pe an. Candidații nu trebuie să cunoască limba engleză

Posturi șoferi de autobuz disponibile în Europa. De această dată, oferta vine din Norvegia, iar salariile nu sunt de ignorat.

03 apr. 2023, 16:44
Se caută șoferi de autobuz în Europa. Salariul ajunge la 40.000 de euro pe an. Candidații nu trebuie să cunoască limba engleză
Se caută șoferi de autobuz în Europa

Posturile de șoferi sunt unele dintre cele mai solicitate din Uniunea European, ofertele de muncă pentru profesioniști fiind frecvente.

EURES, rețeaua care colaborează cu Serviciul Public de Stat pentru Ocuparea Forței de Muncă (SEPE), a făcut public un anunț pentru șoferi de autobuz, în Norvegia, pentru compania Connect Bus.

Una dintre marile companii de transport public scandinave angajează șoferi de autobuz pentru sediul său din Stavanger, Norvegia.

Salariul de bază este de 37.000 de euro, la care se adaugă bonusuri pentru munca în schimburi și ore suplimentare. În medie, salariale ajung la 40.000 de euro pe an, potrivit ziarulromanesc.es. Totodată, nu se cere cunoașterea limbii.

Citește și: Salarii 2023. Bulgaria şi România, cei mai zgârciţi angajatori

Angajații vor urma un curs despre limba și cultura norvegiană, pentru care se poate obține finanțare EURES. După selecție, compania va oferi o formare specifică.

Alte cerințe importante:

  • deținerea unui permis de conducere D + CAP valabil;
  • șase luni de experiență;
  • o bună atitudine față de clienți;
  • integrarea ușoară într-o echipă de lucru;
  • naționalitatea unui stat membru al Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein, Norvegia sau Elveția.

Compania îi ajută pe șoferi să își găsească o cazare potrivită, să efectueze procedurile necesare și să-l integreze în societatea norvegiană.

Citește și: Salarii 2023. Se fac angajări pe bandă rulantă, cu 1.600 şi 2.200 de euro net pe lună 

Candidații nu trebuie să călătorească în Norvegia pentru a participa la procesul de selecție.

Reprezentanții companiei se vor deplasa în Spania pentru selecție, care include un interviu și un test de conducere.

Persoanele interesate au timp până la 10 aprilie să trimită CV-ul la următorul email: [email protected] cu o copie la [email protected].

CV-ul trebuie să fie compus în limba engleză sau spaniolă, iar subiectul  e-mailului trebuie să includă referința „Conductor bus Stavanger”, cu majuscule.