Se fac angajări masive la Dedeman în mai multe județe din țară. Ce posturi sunt disponibile și ce salarii se oferă

Dedeman face angajări în zece magazine din mai multe județe din țară, iar românii pot începe deja să aplice pentru posturile pe care și le doresc.

27 nov. 2023, 09:11
Se fac angajări masive la Dedeman în mai multe județe din țară. Ce posturi sunt disponibile și ce salarii se oferă

Dedeman deschide un nou magazin, Arad-Radnei, unde se fac angajări masive, conform reprezentanților companiei. Mai mult decât atât, se fac angajări în alte nouă magazine din mai multe județe din țară. Cei interesați să afle mai multe detalii pot intra pe site-ul oficial Dedeman.

Dedeman a scos mai multe posturi la bătaie la Arad, Constanța, dar și Râmnicu Vâlcea sau Cluj Napoca. În plus, se mai caută personal la București, Craiova, dar și la Alba Iulia. Și, nu în ultimul rând, la Sediul Central Dedeman.

Citește și Schimbări în Codul Rutier. Noua obligație a șoferilor. Cine nu se supune riscă amenzi usturătoare

Se caută oameni pentru o mulțime de posturi. Agenți de securitate, casieri, dispecer magain, consultanți vânzări, agenți servicii clienți și lista continuă.

Ce salariu primește un angajat de la Dedeman în 2023

Salariile la Dedeman diferă în funcție de post, de experiență, precum și de locația unde se află magazinul. Potrivit unei cunoscute platforme HR, un consultant de vânzări cu un contract full time din Brașov poate câștiga net pe lună 3.500 de lei, plus un bonus de 1.200 de lei. La acești bani se adaugă bonurile de masă în valoare de 600 de lei. La final de lună, în funcție de experiență și oraș, un consultant de vânzări poate ajunge chiar și la 6000 de lei.

Salariile diferă de la un oraș la altul, astfel că un alt angajat, dar pe funcția de manager raion, din Pitești, primește în fiecare lună 5.000 de lei, bani la care se adaugă un bonus de 1.200 de lei.

De asemenea, bonurile însumează 600 de lei, iar bonusul pe care îl primește anual angajatul ajunge la 5.000 de lei.

Citește și Noi reguli pentru acordarea voucherelor de 15.000 lei pentru cuplurile infertile