VIDEO. Acuzaţii grave la adresa IPJ Timiş! ADJUNCTUL şefului IPJ a trecut pe lângă un accident, însă NU A OPRIT. Se ducea la BISERICĂ

Mai multi martori ai accidentului au declarat ca la cateva minute dupa producerea accidentului, inainte cu mult ca echipajele de salvare si politie sa plece de la Lugoj, pe langa locul impactului a trecut un autoturism inscriptionat "POLITIA" care insa, spre surprinderea celor prezenti, a incetinit, dar apoi si-a continuat drumul. Oamenii au fost revoltati de atitudinea soferului si a ocupantului locului din dreapta care erau imbracati in uniforme.

RomaniaTV.net
06 iun. 2017, 07:34
VIDEO. Acuzaţii grave la adresa IPJ Timiş! ADJUNCTUL şefului IPJ a trecut pe lângă un accident, însă NU A OPRIT. Se ducea la BISERICĂ

„Este scandalos ce s-a intamplat! Au trecut pur si simplu. Nici macar nu au oprit sa vada ce s-a intamplat. A vazut toata lumea”, a declarat unul dintre martori. Un alt martor sustine ca politisii nu aveau girofarurile in functiune. „Nu aveau girofarurile in functiune, deci nu se grabeau. Puteau sa opreasca si sa transmita colegilor situatia reala si poate oamenii de la Ambulanta si SMURD se mobilizau altfel. Singura masina de politie care a venit la locul accidentului a apartinut politistilor rutieri de la Lugoj”, a declarat un alt barbat aflat in trafic, dar care a tras masina pe dreapta pentru a da o mana de ajutor.

Situatia de neinteles a fost confirmata de mai multi localnici care s-au declarat revoltati de atitudinea oamenilor legii, aceasta fiind cu atat mai jenanta cu cat aceeasi politisti au fost vazuti peste cateva zeci de minute la ruga de la Sacosu Mare.

Citeşte şi ACCIDENT GRAV la Constanţa, cinci răniţi VIDEO

Un martor a reusit sa il recunoasca pe unul dintre politistii aflati in masina inscriptionata, acesta fiind nimeni altul decat comisarul Florin Turnagiu, adjunctul sefului IPJ Timis.

Contactati de lugojinfo.ro pentru un punct de vedere, reprezentantii IPJ Timis au oferit o explicatie halucinanta, care este contrara realitatii. Politistii confirma faptul ca au trecut pe langa accident, dar sustin ca la fata locului erau ajunse doua echipaje de ambulanta, iar adjunctul IPJ Timis a stat de vorba cu agentii sositi la locul tragediei, continuandu-si drumul dupa ce s-a asigurat ca acestia nu au nevoie de ajutor.

Un tânăr motociclist care nu purta cască a murit după ce a fost acroșat de o mașină și proiectat într-un șanț de pe marginea drumului.