Se împlinesc 6 ani de la moartea artistei Ileana Ciuculete. Ce se întâmplă la mormântul regretatei cântărețe

Se împlinesc 6 ani de la moartea artistei Ileana Ciuculete. Băieții regretatei cântărețe nu i-au putut reabilita mormântul până acum, din cauză că nu au găsit actele de la locul de veci al mamei lor, după moartea soțului acesteia, Cornel Galeș.

06 mart. 2023, 18:31
Se împlinesc 6 ani de la moartea artistei Ileana Ciuculete. Ce se întâmplă la mormântul regretatei cântărețe
Se împlinesc 6 ani de la moartea artistei Ileana Ciuculete

Se împlinesc 6 ani de la moartea artistei Ileana Ciuculete. Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane le-a aprobat în final cererea pe care băieții au depus-o în august 2022, în vederea obținerii unui act de la locul de veci al mamei lor. Mugurel și Cristian Sfetcu au căutat în zadar actele de la mormântul mamei lor, pentru a plăti taxa anuală.

Citește și: Mormântul lui Cornel Galeş, soţul Ilenei Ciuculete, a fost vizitat doar de câţiva prieteni la parastasul de doi ani

Se împlinesc 6 ani de la moartea artistei Ileana Ciuculete

O să vin cu câteva pachete la București, dar nu știu exact când. Mămica, pe data de 14 martie, împlinește 6 ani de când a murit. Cred că vin în timpul săptămânii, dar o să văd atunci. Am rezolvat cu actele, după ce m-am zbătut și am făcut multe drumuri… Până la urmă, au înțeles și mi-au concesionat oamenii.

Le-am lăsat actele și au văzut cum stă treaba și care a fost situația. Trebuie să îmi facă un referat și apoi să merg la Administrația Crematoriilor să achit taxa, cu referatul întocmit de ei. Taxele sunt neplătite de când a murit Cornel.

Actele de la cimitir erau pe numele lui Cornel, dar nu le-a găsit nimeni. Claudia a renunțat și așa am rămas eu. Am fost la director și am primit aprobare. O să achit taxa și sunt la zi. Mulți comentează, dar nu știu ce încurcături au fost din cauza problemelor legate de acte. Nu că noi nu am fi vrut să rezolvăm‘, a declarat pentru  Mugurel Sfetcu, pentru Viva.ro.