Se întâmplă în SUA: A dat în judecată un spital din cauza unei erecţii dureroase

Ce legătură ar putea exista între o disfuncţie erectilă şi un meci de baseball? Un proces de malpraxis. Iar asta o ştiu cel mai bine cei de la un spital din Connecticut, dat în judecată de un pacient care nu a primit la timp îngrijirile cuvenite.

RomaniaTV.net
06 iun. 2012, 14:10
Se întâmplă în SUA: A dat în judecată un spital din cauza unei erecţii dureroase

Un şofer de autobuz diagnosticat cu priapism recurent – disfuncţie erectilă ce constă dintr-o erecţie prelungită, persistentă, de obicei dureroasă, ce durează mai mult de 4 ore şi apare fără stimulare sexuală – a dat în judecată spitalul Yale-New Heaven şi solicită despăgubiri în valoare de 2 milioane de euro.

Motivul: atunci când s-a prezentat la spital cu o erecţie extrem de dureroasă nimeni nu l-a băgat în seamă pentru că toată lumea era ocupată să urmărească un meci de baseball. Victima, şoferul de autobuz Daren Scott, s-a trezit cu beleaua pe cap în timp ce era la serviciu şi a mers la spital chiar cu autobuzul pe care îl conducea.

La spital, dincolo de faptul că nimeni nu i-a acordat îngrijiri timp de cinci ore, în condiţiile în care chinul lui se putea sfârşi cu o simplă injecţie, cei de la spital l-au mai trimis să şi mute autobuzul parcat neregulamentar în momentul în care era disperat după asistenţă medicală.