Se intră gratuit la Muzeul Antipa din București. Iată ce condiție trebuie să îndeplinești

Intrarea la Muzeul Antipa din București va fi gratuită, marți, pentru anumite categorii de persoane.

03 oct. 2022, 12:08
Se intră gratuit la Muzeul Antipa din București. Iată ce condiție trebuie să îndeplinești

Așadar, pot intra gratuit la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vizitatorii care poartă numele unui animal.

„Vă așteptăm marți, 4 octombrie 2022, la Muzeul Antipa, să sărbătorim împreună Ziua Mondială a Animalelor!”, au scris reprezentanții muzeului pe pagina de Facebook.

„Cu acest prilej, vă anunțăm că toți vizitatorii care poartă numele unei vietăți din lumea necuvântătoarelor au acces gratuit în expoziția permanentă!

Vă invităm, așadar, pe toți cei care iubiți animalele, fie că le purtați sau nu numele, să vă petreceți ziua la muzeu și să participați la o călătorie imaginară în jurul lumii, însoțiți bineînțeles de animalele preferate de la Muzeul Antipa!

Ziua Mondială a Animalelor a luat naștere în urma convenției ecologiștilor din Florența, în anul 1931, și a avut drept scop atragerea atenției asupra creșterii alarmante a numărului speciilor de animale pe cale de dispariție. În prezent, această zi are menirea de a recunoaște rolul important ocupat de animale atât în natură, cât și în viața oamenilor.”, se mai arată în mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Citește și Măsuri disperate în şcoli, de frica facturilor uriaşe. S-a trecut la scurtarea orelor elevilor

Citește și Sorin Cîmpeanu, despre demisia de la Ministerul Educaţiei: Nedreaptă, generată de către cei care înţeleg mult prea puţin specificul învăţământului superior