Se modifică aplicaţia WhatsApp. Care vor fi noile funcţionalităţi

Aplicaţia WhatsApp va beneficia de noi funcţionalităţi. Printre acestea, posibilitatea adăugării de contacte care nu se regăsesc în agenda telefonului prin scanarea unui QR code, informează Daily Mail.

RomaniaTV.net
02 iul. 2020, 13:30
Se modifică aplicaţia WhatsApp. Care vor fi noile funcţionalităţi

Concret, fiecare utilizator de WhatsApp va avea în secţiunea Settings propriul cod QR. În momentul în care decide să adauge un alt utilizator WhatsApp în aplicaţie nu trebuie decât să scaneze codul acestuia. Funcţia de scanare se găseşte în acelaşi loc în care, în prezent, este disponibilă funcţia de adăugare a unui nou contact.

Beneficiul noii funcţii este acela că permite adăugarea mult mai rapidă a contactelor.

Pe lângă această funcţionalitate, o altă noutate o reprezintă stickerele animate care pot fi folosite în cadrul discuţiilor.

Citeşte şi Robotul care ucide coronavirusul. În cel mai scurt timp maşinăria va fi pusă în vânzare VIDEO

A treia funcţie adăugată aplicaţiei WhatsApp este butonul pentru realizarea apelurilor video în cadrul grupurilor la care participă până la opt utilizatori, aceasta fiind limita de participanţi la apelurile video.

Nici versiunea pentru desktop a aplicaţiei nu a fost neglijată. WhatsApp Web primeşte un dark mode, la fel cum a primit în urmă cu câteva săptămâni şi aplicaţia mobilă.