Se naşte o idilă? Sarah Dumitrescu, în tandreţuri cu Alex Delea. Prima reacţie: „Sunt drăgăstos”

Sarah Dumitrescu, în tandreţuri cu Alex Delea. În ultima vreme, fiica Anamariei Prodan petrece tot mai mult timp în România, nelipsind de la petrecerile cluburilor de fiţe din Capitală. Nici Alex Delea nu este străin de ele, după ce a câştigat Survivor România 2022, şi-a făcut intrarea în showbizul autohton.

06 mai 2023, 11:07
Se naşte o idilă? Sarah Dumitrescu, în tandreţuri cu Alex Delea. Prima reacţie: „Sunt drăgăstos”
Sarah Dumitrescu, în tandreţuri cu Alex Delea

Sarah Dumitrescu, în tandreţuri cu Alex Delea. Fostul câștigător al concursului de la Pro TV a întâlnit-o pe blondină, la Nuba, şi a decis, probabil, să nu-i scape. Toată lumea specula faptul că are o relaţie amoroasă cu Elena Chiriac, pentru că erau de nedespărţit, însă niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru.

Citeşte şi: Ce fotbalişti au abordat-o pe fiica Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu rupe tăcerea: „Încerc să văd partea bună în oameni”

Sarah Dumitrescu, în tandreţuri cu Alex Delea

Chiar dacă imaginile vorbesc de la sine, iar feţele celor doi radiază la propriu, Alex Delea neagă faptul că ar avea o relaţie mai mult decât prietenească cu fiica Anamariei Prodan.

Am primit acel articol de la mama. Ea e foarte la curent cu tot ce se întâmplă în lumea asta, față de mine. Ceva de genul – ‘ce-ai făcut, mă?’. M-am uitat la cele spuse și zic ‘unde a mers totul, atât de departe’, eu vorbeam cu ea, absolut normal. Eu vorbesc mai tactil, sunt mai drăgăstos de felul meu, cu oricine. Suntem prieteni, atât, vorbim normal”, a declarat Alex Delea, pentru Cancan.ro.

Câte operaţii estetice are fiica Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu a precizat că nu a apelat încă la ajutorul medicului estetician: „Nu am nici o intervenție, de nici un fel! Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”.