Se nimereşte să te uiţi mereu la ceas la ora 11:11. Ce înseamnă asta

Publicat: Joi, 04 Februarie 2016 10:40 // Actualizat: Joi, 04 Februarie 2016 18:38 // Sursa: romaniatv.net

Atunci când te uiţi la ceas şi vezi că acesta afişează ora 11:11, îţi pui o dorinţă şi asociezi momentul cu o întâmplare frumoasă din viaţa ta sau cu un sentiment de iubire, linişte şi pace.

Foto: noobz.ro

Aceasta ar putea fi o explicaţie pentru faptul că destul de multe persoane se uită la ceas la ora 11:11, scrie noobz.ro.

În plus, potrivit specialiştilor, 11:11 reprezintă un sincron care te ajută să te luminezi şi să te învălui în mister şi lumină.

Citeşte şi Semne că eşti o persoană avansată spiritual

Sincronicitatea este credinţa că lucrurile aparent fără legătură, care par a nu fi atât de importante, câştigă semnificaţie atunci când apar la întâmplare, în acelaşi timp. Acest tip de evenimente sunt adesea numite "coincidenţe semnificative", deoarece deşi ele par să nu aibă niciun efect evident una asupra celeilalte, în fond sunt în strânsă legătură.

Potrivit specialiştilor în numerologie, ora 11:11 are valoare magică, specială, cu totul aparte faţă de oricare altă oră din zi. Un plus de valoare vine şi din convingerea ta că, atunci când te uiţi la ceas şi vezi ora 11:11, îţi pui o dorinţă, iar aceasta are şanse mai mari să devină realitate.

Află mai multe despre semnificatia cifrei 11

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
fericire iubire linişte numere norocoase ora ceas pace
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 feb 18:01
...la ceas şi vezi ora 11:11, îţi pui o dorinţă, iar aceasta are şanse mai mari să devină realitate. Citeste mai mult: http://www.romaniatv.net ...
04 feb 10:52
... Atunci când te uiţi la ceas şi vezi că acesta afişează ora...
1
EUR
4.8744
RON
26 Oct
noapte 13 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H