Se poate şi aşa: Un OM a muşcat un câine feroce şi l-a OMORÂT

Un Staffordshire bull terrier a murit după ce stăpânul său l-a muşcat şi i-a rupt o parte dintr-o ureche.

RomaniaTV.net
03 dec. 2012, 10:31
Se poate şi aşa: Un OM a muşcat un câine feroce şi l-a OMORÂT

Mark Else, un britanic în vârstă de 23 de ani, s-a enervat pentru că animalul îl atacase sărindu-i la faţă şi îl rănise.

După acest incident, Else a dat-o afară pe căţeluşa sa Ellie, aruncându-o pe fereastră şi provocându-i traumatisme abdominale şi fracturi multiple, precum şi hemoragie abdominală. În plus, căţeluşa era subponderală, ceea ce însemna că nici nu era bine hrănită.

Else a chemat-o apoi pe Ellie din nou în casă, a dus-o în baie, a aşezat-o în cadă şi şi-a înfipt dinţii în urechea ei, rupându-i o bucată zdravănă şi provocându-i hemoragie. Apoi a pus-o într-o cuşcă şi a dus-o într-o cameră, la etaj.

După toate acestea, Else s-a dus la spital, unde a cerut să i se facă un consult psihiatric, fiind oarecum conştient de comportamentul lui deplasat, scrie Daily Telegraph.

Între timp, câinele a murit din cauza rănilor suferite, iar Else a ajuns în faţa judecătorilor unui tribunal din Mansfield, în Nottinghamshire. A fost acuzat de cruzime şi rele tratamente aplicate animalelor şi i s-a dat o pedeapsă de 18 luni de închisoare cu suspendare, precum şi interdicţie de a mai ţine animale în proprietate, pe o perioadă de zece ani.

Else şi-a recunoscut faptele, dar în acelaşi timp s-a aflat, în urma controlului psihiatric, că fusese abuzat în copilărie. Acum primeşte tratament psihiatric.