Se redeschide dosarul cu înregistrarea lui Traian Băsescu în care vorbea despre cum a fost aranjată condamnarea lui Voiculescu

Publicat: Marţi, 24 Aprilie 2018 23:37 // Actualizat: Marţi, 24 Aprilie 2018 23:37 // Sursa: romaniatv.net

Dosarul deschis pe baza înregistrărilor cu Traian Băsescu, date publicității de fostul deputat Sebastian Ghiță, care a fost ulterior clasat, va fi redeschis, potrivit România TV.

Procurorii de la Parchetul General au decis redeschiderea dosarului apărut după ce fostul deputat Sebastian Ghiță a făcut publice înregistrări cu Traian Băsescu în care fostul preşedinte vorbea despre cum a fost aranjată condamnarea lui Dan Voiculescu și care a fost ulterior clasat. Procurorul ierarhic superior a decis infirmarea soluţiei de clasare a dosarului, relatează România TV.

Sebastian Ghiţă a prezentat, la începutul anului trecut, o înregistrare audio care conţinea un dialog pe care se presupune că Traian Băsescu l-a avut cu un interlocutor necunoscut. În înregistrare, fostul preşedinte afirma că deține înregistrări cu Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi şi Camelia Bogdan.

Procurorii de la Parchetul General au decis clasarea dosarului.

Iată conținutul înregistrărilor cu Traian Băsescu:

Interlocutor: Şi aveţi înregistrări cu toţi?

Băsescu: Coldea, doamna Kovesi, judecătoarea Camelia Bogdan. Bă, da' să vezi conversaţia când îmi spuneau că îl luăm pe Mustaţă din complet. Da? Hai băieţi să-l aruncăm în aer! Vreţi să-mi distrugeţi familia?

Interlocutor: Ce stat este ăsta, domnule preşedinte? Băsescu: Eu v-am spus de câteva ori, stat mafiot, na, eu ştiu ce spun. Probleme cu dosarul Voiculescu?

Băsescu: Să-i vezi când vorbeau a doua zi după condamnarea, care cum le-o spusese cu trei zile înainte, s-a împlinit. Cum îmi spunea mâîne îl luăm pe Mustaţă şi intră Camelia Bogdan. Să-i vezi după o zi când spuneau am vorbit cu Camelia Bogdan şi a spus că dacă aveam codul penal îi dădea 20 de ani, a putut să-i dea doar zece. Pe urma trage concluziile Coldea, ştii. Să-l vezi ce spectaculos e Coldea când trage concluzii. Sunteţi supărat pe ei.

Băsescu: Camelia Bogdan este, a intrat judecător în dosarul ginerelui. Un judecător care duce dosarul de-un an este schimbat şi la ultimul termen a intrat Camelia Bogdan. Păi bă, Bogdan, eu te ştiu cine eşti!

Înregistrare explozivă cu Traian Băsescu din biroul său: "Să-l vezi ce spectaculos e Coldea când trage concluzii" VIDEO

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
dosar redeschis Sebastian Ghiţă Traian Băsescu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 apr 01:36
Răspunde | Votează email 0 email
VIKY
Implica-te si tu! Noi mergem spre Hollywood! Un superstar la Hollywood! Incepe si castiga bani!
Hollywood are nevoie de o poveste senzationala! Castiguri consistente pentru toti! Un film unic! Castiga si tu bani!
Proiect B: uimitor! original si puternic! Platim comisioanele! Proiect B: cea mai mare provocare!
De ce crezi ca ne vezi peste tot? Detalii la adresa de email cu subiectul INFO : [email protected]
1
EUR
4.7287
RON
21 Jun
noapte 19 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H