Se revine la declaraţia pe propria răspundere? Primul aeroport din România care a implementat măsura

Publicat: Luni, 29 Iunie 2020 09:01 // Actualizat: Luni, 29 Iunie 2020 09:08 // Sursa: romaniatv.net

Aeroportul Internațional Sibiu a informat faptul că a implementat un chestionar on-line pentru completarea electronică a declarației epidemiologice, pentru persoanele care sosesc în ţară prin fluxul de sosiri a aeroportului sibian.

Pasagerii care ajung în ţară prin Aeroportul Internaţional Sibiu au la dispoziţie aplicaţia pentru fluidizarea traficului aerian de călători, putând astfel să completeze on-line declarația epidemiologică, într-un comunicat postat pe Facebook, potrivit Gândul.ro.

Citeşte şi: Nelu Tătaru: "Ne gândim şi la restricţionarea circulaţiei în anumite localităţi". Litoralul şi muntele în vizorul autorităţilor

"Aeroportul Internaţional Sibiu şi Consiliul Judetean Sibiu cu sprijinul tehnic din partea STS – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale vă informează că pasagerii care intră în ţară prin fluxul de sosiri al aeroportului sibian au la dispoziţie, începând cu acest weekend, un chestionar on-line pentru completarea electronică a declaraţiei epidemiologice.

Măsura este necesară în scopul limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2 şi reducerea efectelor negative înregistrate, la nivel global, de pandemia de COVID-19", a arătat sursa citată.

Pașii care trebuie urmați pentru completarea electronică a declarației epidemiologice de intrare în țară sunt următorii:


1. Se accesează adresa https://chestionar.stsisp.ro folosind datele mobile/conexiunea la internet sau folosiți rețeaua SBZ Free WiFi disponibilă în Terminalul Sosiri;

2. Se completează datele solicitate de aplicație și se validează, apoi se trimite formularul;

3. Este important să se menționeze adresa de izolare sau să se indice adresa de izolare cu adresa de domiciliu;

4. Ulterior, se generează un cod QR pe telefonul înregistrat în aplicație;

5. Se tipărește declarația sau se scanează codul QR la ghișeul amplasat în acest scop pe fluxul sosiri și se ridică declarația de acolo;

6. Declarația se prezintă la ghișeele DSP.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
aeroport Sibiu coronavirus declaraţie epidemiologică Romania
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8408
RON
09 Jul
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H