Se schimbă modul de plată la Hidroelectrica. ”Data estimată pentru lansarea aplicației este începutul lunii octombrie 2023”

Hidroelectrica a anunțat că lucrează la o aplicație prin care clienții săi vor avea acces mai ușor la facturi și vor putea face plăți mult mai ușor și rapid.

14 sept. 2023, 09:37
Se schimbă modul de plată la Hidroelectrica. ”Data estimată pentru lansarea aplicației este începutul lunii octombrie 2023”

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, estimează că va lansa o aplicație pentru clienți la începutul lunii octombrie 2023, scrie Economedia.

Compania a transmis că aplicația destinată clienților este în stadiul de testare, urmând să i se adauge ulterior modul de procesare a plăților.

Citește și: Anunţ important pentru toţi românii care au facturi la Hidroelectrica

„Aplicația destinată clienților se află în stadiu de testare, urmând ca, ulterior lansării să i se adauge modulul de procesare a plăților (odată cu finalizarea procedurii de achiziție publică). Data estimată pentru lansarea aplicației este începutul lunii octombrie 2023”, au transmis reprezentanții Hidroelectrica.

Citește și: Hidroelectrica are de recuperat peste 2 miliarde de lei din facturi restante. Informaţiile apar odată cu oferta de subscripţie

Compania a anunțat pe 10 martie că în curând va avea o aplicație pentru cei peste 500.000 de clienți ai săi.

„Aplicațiile destinate clienților noștri vor fi disponibile în curând pentru sistemele iOS și Android. Acestea sunt în curs de dezvoltare și momentan lucrăm la sincronizarea acestora cu bazele de date, urmând să parcurgem pe rând etapele de testare și lansare efectivă. Sincronizarea aplicațiilor cu sistemul informatic se va va realiza după probarea funcționării conforme a noilor softuri.”, potrivit unui anunț postat pe pagina de Facebook a companiei.