Se scumpesc apa potabilă şi canalizarea. Care sunt noile tarife

Publicat: Luni, 02 Iulie 2018 12:30 // Actualizat: Luni, 02 Iulie 2018 12:54 // Sursa: romaniatv.net

Apa Nova București a anunțat că actualizează tariful pentru apă potabilă și tariful pentru canalizare. Noile tarife intră în vigoare în această lună.

La circa cinci ani de la ultima ajustare tarifară ordinară – care a avut loc în luna martie a anului 2013 - Apa Nova Bucureşti a anunţat că actualizează tariful pentru apă potabilă şi tariful pentru canalizare, scrie capital.ro. Compania justifică majorarea tarrifelor prin „evoluţia crescătoare a indicatorilor macro-economici: inflaţie, devalorizarea monedei naţionale, creşterea salariului minim pe economie etc".

Citeşte şi Primăria Capitalei vrea să aplice noi tarife pentru parcările din Bucureşti: 10 lei pe oră pentru un loc de parcare în centru

Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC) a aprobat, prin Decizia nr.88/26.06.2018 privind ajustarea ordinară pentru preţurile şi tarifele la serviciile publice de alimentare cu apă şi de canalizare în municipiul Bucureşti pentru SC Apa Nova Bucureşti S.A., după cum urmează:

pentru o mie de litri de apă potabilă, tariful se actualizează cu 0,30 lei + TVA (de la 3,31 lei + TVA la 3.61 lei + TVA)

pentru o mie de litri de apă uzată deversată în reţeaua publică de canalizare, tariful se actualizează cu 0,16 lei + TVA (de la 1.74 lei + TVA la 1.9 lei + TVA).

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Apa Nova apă potabilă scumpire apa se scumpeste apa tarif apa si canal
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 iul 16:31
Răspunde | Votează email 0 email
Dumitrascu Vasile
Bunastare PSD-ista.
1
EUR
4.8378
RON
04 Jul
noapte 21 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H