Seara eliminărilor la Survivor România All Stars. Din păcate, ea este cea care va părăsi competiția, în urma duelului

Seara eliminărilor la Survivor România All Stars. Miercuri, 27 martie, se va difuza un nou episod, iar telespectatorii vor avea surpriza să afle că echipa roșie va pierde jocul de imunitate. Astfel, Tribul cu banderolă ar suferi o pierdere uriașă.

27 mart. 2024, 13:34
Seara eliminărilor la Survivor România All Stars. Din păcate, ea este cea care va părăsi competiția, în urma duelului
Seara eliminărilor la Survivor România All Stars

Seara eliminărilor la Survivor România All Stars. Sunt șanse mari ca Zanni să fie eliminat în urma consiliului tribal de joi și a jocului aferent, dar Faimoșii riscă să o piardă și pe Ana Porgras, care acuză mari probleme de sănătate și nu a primit acordul medicilor pentru a participa la probe, existând șanse ca, în urma RMN-ului, să fie descalificată și trimisă acasă.

Citește și: Zanni a primit o bătaie soră cu moartea. Faimosul de la Survivor All Stars, la un pas de a-și pierde viața: „În momentul acela am crezut că gata, mă duc”

Seara eliminărilor la Survivor România All Stars

Singura Faimoasă salvată este Ștefania Ștefan, care a câștigat colanul de imunitate individuală. Așadar, la duel vor fi trimise Ana Maria Pal și Alexandra Ciomag, considerată verigile slabe ale echipei. Însă, Iancu va folosi „dintele” de imunitate pentru a o salva pe Ana Pal.

În cele din urmă, la duel vor ajunge Ana Porgras și Alexandra Ciomag, iar cea din urmă va fi eliminată din competiție.

La Survivor România All Stars, Războinicii câștigă războiul pentru imunitate cu scorul de 10-6. Colanul este câștigat de Ștefania. În Consiliu, Iancu folosește dintele și o salvează pe Ana Pal de la duel. Astfel, la duel ajung Alexandra Ciomag și Ana Porgras. Alexandra Ciomag va fi eliminată din competiție„, potrivit paginii „Viperele Vesele„.

Zanni și Ana Porgras au reaprins flacăra iubirii

De când au intrat în competiție au lăsat de înțeles că sunt mai mult decât coechipieri, iar acest lucru s-a văzut încă de la începutul jocului pentru provizii. ”Am încredere în tine. Ai tot dreptul să ai momentele astea”, îi spune Zanni Anei Porgras în timp ce o vede supărată pe traseu.

De altfel, înainte de a se da startul jocului, Ana Porgras răbufnește și spune că nu mai vrea să tragă pentru colegii săi, având în vedere înfrângerile din ultima perioadă.”Domnul Dan eu vreau să zic doar atât: din momentul ăsta nu mai trag absolut deloc pentru echipa asta, punct. Nu pot să explic în momentul ăsta ce am pe suflet pentru că nu mă pot calma. În momentul când o să mă calmez o să explic exact de ce, punct”, au fost cuvintele faimoasei.