Seară tristă pentru iubitorii de rock. Cântăreţul a murit la doar 56 de ani

Steve Harwell, solistul trupei americane Smash Mouth, a murit la vârsta de 56 de ani, informează BBC. Muzicianul, care s-a luptat cu alcoolismul, a fost diagnosticat cu cardiomiopatie în 2013 şi, ulterior, cu o afecţiune neurologică care i-a afectat memoria şi vorbirea.

04 sept. 2023, 21:37
Seară tristă pentru iubitorii de rock. Cântăreţul a murit la doar 56 de ani

Steve Harwell a murit. Fostul solist al trupei Smash Mouth era grav bolnav. Într-o declaraţie, Robert Hayes a precizat că solistul a murit la locuinţa sa din Idaho „înconjurat de familie şi de prieteni”, potrivit BBC.

Smash Mouth a avut o serie de hituri în anii 1990 şi 2000, printre acestea remarcându-se „All Star”, „Walkin’ on the Sun” şi „I’m a Believer”.

Doliu uriaș în Biserica Ortodoxă! Unul dintre cei mai iubiți duhovnici din România s-a stins la vârsta de 95 de ani
Harwell s-a retras din trupă în 2021 din cauza unor probleme de sănătate fizică şi mentală.

Muzicianul, care s-a luptat cu alcoolismul, a fost diagnosticat cu cardiomiopatie în 2013 şi, ulterior, cu o afecţiune neurologică care i-a afectat memoria şi vorbirea.

Decizia finală de a părăsi Smash Mouth a venit însă după ce acesta a apărut în stare de ebrietate la un spectacol în nordul statului New York, unde a fost filmat în timp ce-şi bolborosea cuvintele şi ţipa la public.

Doliu în lumea influencerilor. O celebră creatoare de conținut a murit la scurt timp după ce a postat pe rețelele sociale
Robert Hayes confirmase pentru mass-media americane pe 3 septembrie că solistul nu mai are mult de trăit şi că este îngrijit de logodnica sa.

Născut în California în 1967, Harwell şi-a început cariera muzicală în grupul de rap F.O.S. (Freedom of Speech).