Sebastian Bodu, PNŢCD: Aurelian Pavelescu va îngropa definitv partidul

Sebastian Bodu, proaspăt membru al PNŢCD, susţine că preşedintele acestuia, Aurelian Pavelescu, 'va îngropa definitiv partidul' şi că ultima şansă de 'resetare' a formaţiunii este participarea la alianţa de centru-dreapta care se construieşte în aceste zile, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
28 mai 2014, 10:50
Sebastian Bodu, PNŢCD: Aurelian Pavelescu va îngropa definitv partidul

‘Am intrat în acest partid, acceptând invitaţia de a candida la alegerile europarlamentare, în ideea de a construi un proiect politic şi îmi doresc să continui acest proiect. Având în vedere scorul înregistrat, cred că este nevoie de o asumare a responsabilităţii din partea întregii conduceri a partidului. Este împotriva logicii şi a bunului simţ ca doar unii să facă gestul asumării, iar preşedintele partidului şi cel care a deschis lista de candidaţi să refuze acest lucru’, este de părere Bodu, potrivit unui comunicat transmis miercuri.

În opinia acestuia, un rezultat prost la alegeri trebuie urmat de ‘un congres întrunit în regim de urgenţă de o conducere demisionară’ a partidului respectiv.

‘În cazul PNŢCD este deci nevoie de o resetare, de o reaşezare a partidului şi o deschidere a lui, cu şansa unică şi ultimă de a participa la alianţa care se construieşte chiar în aceste zile între formaţiunile de centru-dreapta. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, iar Aurelian Pavelescu va refuza să accepte realitatea, va îngropa definitiv partidul, la exact 100 de ani de la naşterea celui care a ţinut aprinsă flacăra lui chiar şi în temniţele comuniste. Mă solidarizez deplin cu membrii demisionari ai partidului şi îmi asum, la rândul meu, partea mea de responsabilitate. Întrucât nu am nicio funcţie în partid, singura calitate din care aş putea să demisionez este aceea de membru al PNŢCD, dar nu o fac pentru că doresc să lupt pentru relansarea, reconstrucţia, deschiderea şi modernizarea partidului lui Corneliu Coposu’, a mai afirmat Sebastian Bodu.