Sebastian Bodu: Steaua a scăpat de faliment pentru că avea un calculator şi o imprimantă

Steaua lui Gigi Becali a scăpat de faliment în urma unei greşeli făcute de fostul şef al ANAF, Sebastian Bodu. Acesta a mărturisit că Steaua nu putut fi declarată insolvabilă pentru că mai avea pe inventar un calculator şi o imprimantă de care nu a ştiut.  Finanţatorul Stelei a declarat pentru România TV că se aştepta la această decizie, însă nu a ratat ocazia de a-l critica pe Sebastian Bodu.

RomaniaTV.net
24 feb. 2012, 13:33
Sebastian Bodu: Steaua a scăpat de faliment pentru că avea un calculator şi o imprimantă

Într-o intervenţie în direct la România TV, Gigi Becali a declarat că Sebastian Bodu a ajuns pe nedrept europarlamentar, deoarece în şcoala primară, acesta din urmă a fost ultimul din clasă.

Fostul şef al ANAF a explicat pentru România TV decizia luată de judecători. Acesta a susţinut că din cauza calculatorului şi imprimantei aflate încă pe lista de inventar, Steaua nu a mai putut fi declarată insolvabilă.

A scăpat în felul următor: la momentul respectiv Steaua avea dat de zeci de milioane de euro şi ca active avea un calculator şi o imprimantă. Pentru că mai existau bunuri urmăribile acea imprimantă şi acel calculator au salvat clubul. Clubul nu e insolvabil, pentru că mai are bunuri. Asta a fost problema mea când am crezut că dacă apăs pe un buton, se întâmplă ceva„, a explicat Sebastian Bodu.