Sebastian Cucoş revine în echipa de conducere a Jandarmeriei Române

Fostul şef al Jandarmeriei Române, Sebastian Cucoş, a fost împuternicit, joi, în funcţia de prim adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române, arată MAI.

RomaniaTV.net
23 aug. 2018, 11:43

Sebastian Cucoş a fost împuternicit în funcţia de prim adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române.

„În vederea consolidării echipei de conducere a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române şi asigurării unei continuităţi la comandă, până la obţinerea avizului CSAT, începând cu data de 23 august a.c., colonelul Cucoş Gheorghe-Sebastian a fost împuternicit în funcţia de prim adjunct al inspectorului general al IGJR. Reamintim că acesta a promovat concursul pentru funcţia de inspector general al Jandarmeriei Române, dar numirea în această funcţie este condiţionată de avizul CSAT”, potrivit unui comunicat de presă al MAI.

Interimatul lui Sebastian Cucoş la conducerea Jandarmeriei Române a expirat la data de 15 august şi cum nu avea încă aviz CSAT pentru numirea lui la conducerea Jandarmeriei, ministrul de Interne a decis împuternicirea în funcția de Inspector General al Jandarmeriei Române a colonelului Ionuț Cătălin Sindile.

„Această decizie a fost luată având în vedere importanța sarcinilor ce revin Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, precum și necesitatea asigurării, cu celeritate, a actului managerial”, se arătat într-un comunicat de presă al MAI.