Sebastian Dobrincu, dus de urgență la spital Floreasca. Tânărul antreprenor și-a tăiat degetele în bucătărie

Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai tineri antreprenori de succes din România, care s-a remarcat prin aparițiile sale la TV și prin prezența lui la „Imperiul Leilor”, afost operat de urgență la Spitalul Floreasca. Tânărul antreprenor a suferit un accident casnic și și-a tăiat degetele.

09 dec. 2023, 12:08
Sebastian Dobrincu, dus de urgență la spital Floreasca. Tânărul antreprenor și-a tăiat degetele în bucătărie

Sebastian Dobrincu a ajuns la Spitalul Floreasca din București, în urma unui accident pe care l-a suferit în bucătărie. Dobrincu a fost operat de urgență, după ce și-a tăiat degetele cu feliatorul de legume.

Citește și: Sebastian Dobrincu a împlinit 25 de ani. Mesajul surprinzător transmis pe Internet: „Nu mă luați drept exemplu, nu am știut să mă bucur de ei”

„De ce susțin #SpitalePubliceDinBaniPrivati? Fiindcă neajunsurile spitalelor din România ne afectează într-un final pe noi toți.

Și se pare că a venit rândul meu. Vă zic doar că în duelul dintre feliatorul de legume și mâna mea, n-am ieșit câștigător. Am pictat bucătăria vreo 40 de minute, până când SMURD-ul a reușit să mă ducă la Floreasca.

Citește și: Cu ce se ocupă Sebastian Dobrincu, de când nu mai apare la ,,Imperiul Leilor’’. Adevăratul motiv pentru care a renunțat la emisiune

Condițiile de acolo, le cunoaștem cu toții. Medicii evident suprasolicitați de numărul mare de pacienți la urgențe. Cozi interminabile pe holuri și la blocul operator. Saloanele de pacienți pline ochi. ”, a scris Sebastian Dobrincu pe rețelele de socializare.

Sebastian Dobrincu le cere urmăritorilor lui să susțină prin donații renovarea și echiparea Secției de Chirurgie a Institutului Clinic Fundeni.

”Împreună putem schimba asta. Echipa #SpitalePubliceDinBaniPrivati renovează și utilează spitale de peste 3 ani, iar pe lângă faptul că s-a investit peste €3M+, anul acesta a reușit să schimbe legea fiscală.

De data aceasta, Fundația Metropolis propune un proiect care implică o investiție de peste 800.000 de euro: renovarea Secției de Chirurgie a Institutului Clinic Fundeni — unul dintre cele mai mari centre de transplant din țară”, a mai scris Sebastian Dobrincu.