Sebastian Dobrincu, eliminare dramatică de la Survivor România 2023. A părăsit concursul în cârje: „Am nevoie de o intervenție chirurgicală”

Din cauza unei accidentări, Sebastian dobrincu a fost eliminat de la Survivor România 2023, Faimosul s-a rănit pe traseu, în timpul unei probe.

19 ian. 2023, 09:33
Sebastian Dobrincu, eliminare dramatică de la Survivor România 2023. A părăsit concursul în cârje: „Am nevoie de o intervenție chirurgicală”
Sebastian Dobrincu a fost eliminat de la Survivor România 2023

Sebastian Dobrincu s-a accidentat la picior în timpul unei probe de la Survivor România. Acesta a ajuns la spital, iar medicii au descoperit că acesta va trebui să treacă printr-o intervenție chirurgicală de urgență. Competiția din Republica Dominicană a ajuns la final pentru coechiperul Faimoșilor.

La două zile de la accidentare, Sebastian Dobrincu s-a întors în competițieîn cârje. Oamenii din echipa lui s-au bucurat să îl revadă și au crezut că acesta va reveni pe traseu. Însă, acest lucru nu va mai fi posibil.

După accidentare, tânărul are glezna de la piciorul stâng bandajată și va fi nevoit să se opereze.

„Ca să fiu sincer mă simt frustrat pentru că până acum Survivor mi-a fost o experiență care mi-a priit cu totul. Intram pe traseu cu drag, cu adrenalină, să fiu cu nebunii mei.

În schimb, cred că toate lucrurile în viață se întâmplă cu un motiv, știe Universul și Dumnezeu cum le așează pe toate. Pare că până aici a fost. Dacă la începutul emisiunii spuneam că Survivor e un nou capitol în viața mea, pare că termin aici momentan. 

Citește și: Gheboasă, anunțul momentului! Vrea să se întoarcă la Survivor? Dezvăluirile făcute de artist despre întoarcerea în competiție

Termin cu zâmbetul pe buze, recunoscător pentru tot ce am trăit alături de nebunii mei, de adversarii noștri”, a declarat Sebastian Dobrincu.

„Plec cu multe lecții. Din păcate, verdictul medica spune că am nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență. Și intervenția asta doare mai puțin decât toată frustrarea acumulată că eu nu pot să continui, am venit să lupt, n-am venit să câștig, n-am nevoie de fani, de bani, n-am nevoie de altceva în afară să lupt… Din păcare nu am putut!”, a concluzionat acesta.

Prezentatorul Daniel Pavel nu a putut decât să anunțe eliminarea.

„Accidentarea ta este una serioasă. Investigațiile medicale au arătat că ai nevoie de o perioadă mai mare de recuperare și în alte condiții decât cele de la Survivor.

Sănătatea este, dragilor, întotdeauna la cel mai înalt nivel de important nivel pentru noi. Așa că, Sebastian, tu nu mai poți continua aventura Survivor România. Pentru tine Survivor se oprește acum și aici”, a spus moderatorul.

Faimoșii și-au luat la revedere de la colegul lor, având numai cuvinte de laudă la adresa lui. „Un copil de la care noi adulții avem ce învăța”, a spus Vica Blochina.

Citește și: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, detalii de culise de la America Express. ”Nu poți anticipa nimic, totul e surprinzător. Nu poți să te prefaci. Aici îți cad toate măștile”

Cum au reacționat fanii lui Sebastian Dobrincu

Fanii tânărului antreprenor au reacționat după ce acesta a fost eliminat.

„Nu-mi vine să cred! 😥 Era concurentul meu favorit din acest sezon, credeam că va ajunge în finală, avea potențial, viteză pe traseu, caracter frumos, singurul faimos cu cele mai mari șanse de a câștigă! Datorită lui am început să urmăresc din nou Survivor, iar acum că a plecat renunț să mă mai uit la emisiune. Poate îl vom vedea la AllStars! Recuperare rapidă, Sebastian! (…)”/ „Păcat! Un concurent puternic și un caracter exemplar. Autoritățile din România sunt surdo-mute. Felicitări Sebastian!!!”/ „Însănătoșire grabnică! Chiar îmi pare rău de ce s-a întâmplat! Sănătate multă, copil fain!”, au scris fanii pe Facebook.

Cum s-a accidentat Faimosul

În ediția de luni, 16 ianuarie, cele două echipe s-au luptat pentru provizii. Sebastian și Alin Chirilă au încercat să aducă câte un punct echipei, dar tânărul de la Faimoși s-a accidentat în primele secunde. Acesta a căzut de la înălțime și s-a rănit la picior, fiind nevoie de intervenția medicilor pentru a-i acorda primul ajutor.

„Sebastian a suferit o accidentare. Imediat a intervenit doctorul nostru și coechipierii lui au sărit acolo. El astăzi nu va mai participa la joc”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul show-ului de la PRO TV, Survivor România 2023.