Sebastian Dobrincu, juratul de la „Imperiul Leilor”, șterge pe jos cu vloggerița Mimi după ce l-a acuzat de infidelitate: A mințit! Vă spun eu cine e ea cu adevărat

Sebastian Dobrincu, tânărul artist de 23 de ani, jurat la "Imperiul Leilor", a făcut o serie de dezvăluiri pe Instagram, după ce cunoscuta vloggeriță Mimi l-a desființat în podcastul lui Cătălin Măruță.

27 ian. 2022, 09:42
Sebastian Dobrincu, juratul de la „Imperiul Leilor”, șterge pe jos cu vloggerița Mimi după ce l-a acuzat de infidelitate: A mințit! Vă spun eu cine e ea cu adevărat

Mimi l-a acuzat public pe Sebastian Dobrincu că a înșelat-o cu cântăreața Ioana Ignat și că a fost la un pas să ajungă la suicid după despărțirea de acesta. Vloggerița a mai spus că artistul a refuzat să se afișeze public împreună, deși au avut o relație serioasă și chiar erau mutați împreună.

Citește și Mimi, la un pas de sinucidere din cauza lui Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a înşelat-o cu Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu a decis să răspundă la toate aceste acuzații și să expună și versiunea lui. Artistul a explicat că Mimi și echipa ei câștigă bani din aceste povești care emoționează și manipulează publicul.

Sebastian Dobrincu a respins ideea că ar fi fost infidel și a explicat exact cum s-au întâmplat lucrurile între ei.

„Mimi este de profesie creator de conținut. Drama și controversa sunt canale prin care ea și echipa ei generează beneficii financiare. I-am certat și ignorat alte atacuri nefondate, atât în privat, cât și în public. Ultimul episod, însă, a pus capac și simt nevoia să vă spun cine este Mimi cu adevărat.

A mințit că a fost înșelată. Deși mi-a recunoscut în privat că îi pare rău pentru reacția impulsivă și eticheta umilitoare pe care mi-a pus-o acum un an, nu a avut curajul să își recunoască niciodată public greșeala. Aici aveți o parte din mesajul pe care Mimi urma să-l publice pentru a-și cere scuze public pentru minciună – mesaj pe care nu l-a mai publicat niciodată. Dar am iertat.

Mimi a mințit că între noi ar fi existat o altercație. În podcastul lui Măruță a inventat un conflict fictiv, unde vecinii ar fi intervenit.

Definiția ipocriziei? Să condamni o persoană pentru ceea ce și tu faci. Repetă în presă că ar fi fost părăsită. Ne-am despărțit de comun acord, în urma unei discuții civilizate, după care amândoi am întâlnit pe altcineva – lucru pe care nu l-a menționat niciodată. Nicio despărțire nu este ușoară. Am suferit amândoi în egală măsură – ea în public, însușindu-și rolul de victimă, iar eu respectându-ne durerea, în privat. Eu și Mimi ne-am îndrăgostit la scurt timp după ce ea se despărțise de fostul ei iubit. Astăzi, ea reproșează că am părăsit-o pentru că am trecut peste despărțire primul – așa cum ea făcuse cu fostul partener? Împachetarea asta, menită să stârnească milă, asemeni ideii cum că aproape a sărit de la balcon sau că aproape a intrat pe anti-depresive din cauza acestui episod, sunt artificii emoționale pe baza unor subiecte prea serioase pentru ca Mimi să le fluture superficial pentru a stârni empatia publicului”, a explicat artistul.

Sebastian Dobrincu a povestit cum s-au cunoscut și de ce nu s-au afișat niciodată în public în timpul relației lor.

„A pozat în victimă încă de la prima noastră despărțire, la îndemnul managerului ei, pentru a câștiga capital de imagine pe baza unor drame inventate. Mă condamnă că eu nu mi-am dorit să avem o relație publică, dar nu menționează motivul reticenței mele: La scurt timp după ce ne-am îndrăgostit, mi-a povestit motivul real pentru care voia să mă cunoască – ea și managerul ei voiau să îmi propună să orchestrăm o relație falsă între noi pentru a ne promova reciproc. Mi s-a părut cel mai josnic lucru, iar în momentul acela am avut mari frici vizavi de dorința ei de a ne afișa public. La doar câteva zile după ce noi ne-am cunoscut, ea și managerul au venit cu propunerea de a face un pictorial despre relația noastră pentru coperta unei reviste. În contextul în care noi abia ne cunoscusem de câteva zile, propunerea era total deplasată și m-a pus pe gânduri. Noi ne îndrăgostiserăm reciproc deja, iar propunerea lor nu mai avea sens. Mi-a lăsat multe semne de întrebare. Deși am stabilit împreună că ne dorim o relația sănătoasă, ferită de opinia publică, ea astăzi îmi reproșează propria ei decizie.

Lumea empatizează cu povestea unei fete rănite în dragoste, fără să pună la îndoială legitimitatea poveștii. Orice poveste are două perspective. Astăzi o aflați pe cealaltă.

Mimi nu este victimă. Împachetează minciunile într-o falsă misiune socială – vrea să „ajute tinerii în depresie să depășească momentul”. Dar ce îi înveți prin propriul exemplu? Cum să mintă și să își agreseze partenerul? Cum să se victimizeze? Să nu își asume vina?

Mă întristează profund faptul că vrea să profite profesional pe baza relației noastre sincere de iubire, în loc să fi acceptam să rezolvăm împreună orice tensiune ar fi rămas între noi. Are acces la un public numeros și tânăr pe care încearcă să îl manipuleze pentru beneficiul ei și al echipei ei. Este un business pentru ea, înțeleg perfect, dar nu pot accepta la nivel moral să calc pe cadavre de dragul succesului. În special când vine vorba de persoana cu care te-ai iubit.

Îmi este rușine că am ajuns să adresez răspunsuri la astfel de mizerii. Deși apropiații noștri știu adevărul, presa a amplificat minciuna atât de puternic încât simt nevoia să clarific și publicul larg. Scopul meu nu e să îi întorc răutatea. Nu vreau să o denigrez, nici să merg să mă victimizez în podcasturi. Vreau doar să publiniez cât de ușor poate fi manipulată opinia publică și cum oameni precum Mimi și echipa ei exploatează asta în cel mai pervers mod”, a declarat Sebastian Dobrincu.

Sebastian Dobrincu formează acum un cuplu cu artista Ioana Ignat, finalistă la Vocea României. Cei doi au scos deja mai multe melodii împreună.