Vloggeriţă celebră din România, la un pas de sinucidere din cauza lui Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a înşelat-o cu Ioana Ignat VIDEO

Mimi (23 de ani), una dintre cele mai cunoscute influenceriţe din România, a fost implicată într-un triunghi amoros alături de afaceristul Sebastian Dobrincu şi de cântareaţa Ioana Ignat.

24 ian. 2022, 14:27
Vloggeriţă celebră din România, la un pas de sinucidere din cauza lui Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a înşelat-o cu Ioana Ignat VIDEO
Mimi, primele declarații despre relația cu Sebastian Dobrincu

Vloggeriţă celebră din România, la un pas de sinucidere din cauza lui Sebastian Dobrincu. Mimi a făcut dezvăluiri incendiare în podcastul „Acasă la Maruţă”, unde a recunoscut că a fost la un pas de o mare tragedie după ce a fost părăsită pentru Ioana Ignat!

Vloggeriţă celebră din România, la un pas de sinucidere din cauza lui Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a înşelat-o cu Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu, noul jurat de la „Imperiul Leilor”, şi Ioana Ignat, fosta concurentă la Vocea României, şi-au confirmat relaţia la finalul anului trecut. „Un norocos şi a lui jumătate”, a scris Sebastian Dobrincu pe Instagram, în prima sa imagine de cuplu cu Ioana Ignat, după despărţirea de Mimi.

Cel mai tânăr milionar român a coborât dintr-un Lamborghini de 350.000 de euro, pentru a-și plimba iubita celebră cu barca

„Noi ne-am cunoscut în decembrie 2019. M-a impresionat că un băiat de 21 de ani vorbea așa de frumos. Când ne-am întâlnit, a fost un moment magic. Am mers la cină, când a venit în țară. Când m-am uitat în ochii lui, primul meu gând a fost „o să-l iubesc pe băiatul ăsta ca o nebună” și ca o nebună l-am iubit!”, a spus Mimi pentru podcast-ul lui Catalin Măruţă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sebastian Dobrincu (@sebyddd)

„A devenit o relaţie serioasă, apoi au început să apară problemele. Eu simţeam că el s-a îndrăgostit de altcineva, iar el spunea că era doar în capul meu. Când a apărut în presa cu ea, pe mine m-a rănit foarte tare, pentru că au aparut articole cum că eu aş fi fost o relaţie pasageră pentru el. Că am fost înlocuită, părăsită. Normal că m-a durut. Eu nici nu terminasem de plâns şi el deja era fericit cu altcineva. A fost foarte greu”, a completat Mimi.

Ioana Ignat, dependentă de alcool. Declaraţiile dureroase ale artistei: „Nu mă mai încânta nici succesul”

„Nu numai că era fericit cu altcineva, dar cu mine nu a vrut să se afişeze un an de zile de relaţie, a durut foarte tare să văd că se afişează cu altcineva. Nu a vrut pentru că imaginea mea nu se potrivea cu a lui. El este un geniu şi eu nu. Am început să ma uit diferit la balcon. Atunci, mi-am dorit pentru prima dată să mă sinucid”, a mai afirmat vloggeriţa Mimi.