Sebastian Dobrincu s-a mutat în Bucureşti. Cum arată casa investitorului de la „Imperiul Leilor” FOTO

Sebastian Dobrincu îşi desfășoară o mare parte din activitate în Statele Unite ale Americii, dar recent și-a cumpărat un apartament luxos și în România, pe care l-a arătat-o fanilor pe Instagram.

19 apr. 2022, 15:47

Sebastian Dobrincu s-a mutat în Bucureşti. „Leul” de la Pro TV și-a cumpărat un apartament spectaculos, care are două dormitoare, patru băi, un dressing de vis, o cameră pentru serile de film și o terasă spațioasă, după ce a realizat că în ultima perioadă petrece mai mult timp în România decât în SUA.

Sebastian Dobrincu s-a mutat în Bucureşti. Cum arată casa investitorului de la „Imperiul Leilor”

„Dragi prieteni, pentru că petrec tot mai mult timp în România decât în Los Angeles în ultima perioadă… a cam venit timpul să îmi iau și eu un loc al meu, ceva mai retras”, a scris Sebastian Dobrincu pe Instagram. „Azi fiind ziua mutării, am zis să împărtășesc din entuziasmul ăsta și bucuria mea cu voi. Vă fac un mini house tour pe repede înainte, că e ceva de mers pe aici. Mai e de muncă pe aici, deci nu criticați prea tare”, a continuat tânărul milionar.

Vloggeriţă celebră din România, la un pas de sinucidere din cauza lui Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a înşelat-o cu Ioana Ignat VIDEO

„Cel mai important este că am liniște, în sfârșit! Sunt sus, în aer, ca să nu mă mai deranjeze nimeni. Am parcul la două minute. Bine, m-aș fi mutat în parc dacă îmi dădeau autorizație de la primărie. Fix în parc mi-aș fi construit o căsuță din lemn. Am acolo o baie, aici un birou la care mai e de amenajat. Asta este o cameră pe care nu știu de câte ori o să o folosesc, cameră de cinema. Aici am un dressing pentru care nu am suficiente haine. La dormitorul matrimonial mai trebuie lucrat, dar este un început”, a msi spus Sebastian Dobrincu.

Cristina Bâtlan a dezvăluit cel mai mare secret de la „Imperiul leilor”. Câți bani primesc cei cinci investitori VIDEO

„Partea materială nu e atât de importantă, deși pentru asta muncim, că de aia ne sacrificăm timpul și energia, însă asta este dovada vie că poți face ceva din nimic. Poți avea ceva fără să primești totul de-a gata. N-am primit de la nimeni un leu, familie, părinți, străini… Pentru mulți îmi dau seama că este motivație și de aia mă bucur să împărtășesc un moment fericit. Cei care se frustrează mereu găsesc scuze și găsesc argumente să-i tragă pe ceilalți în jos… nu știu cu ce îi ajută”, a încheiat Sebastian Dobrincu.