Sebastian Ghiţă: „Antonescu pare Marele Cacealmist al politicii dâmboviţene”

Într-o declaraţie de presă, depuptatul PSD acuză războiul lui Crin Antonescu cu presa, război pe care îl pune pe seama eşecurilor politice ale fostului preşedinte liberal. 

RomaniaTV.net
02 iun. 2014, 14:46
Sebastian Ghiţă: „Antonescu pare Marele Cacealmist al politicii dâmboviţene”

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă spune că nu înţelege atacurile lui Crin Antonescu la adresa presei şi că acesta încearcă astfel să-ţi ascundă eşecurile politice. ”Observ mirat atacurile lui Crin Antonescu si constat ca domnia sa are, de ceva vreme, un razboi cu jurnalistii si cu presa. Conceptia sa despre munca oamenilor din redactii este gresita. Aproape jignitoare. A inceput prin a ataca, acum un an, Evenimentul Zilei, B1, ca erau băsiste, după care a trecut la Antena3 si RomaniaTV, că sunt useliste. A lovit in munca multor jurnalisti, in funcție de mișcările sale politice. Azi cu Băsescu, ieri anti-Băsescu! Lipsa de performanta politica si pierderea oricăror șanse politice printr-o cacealma ciudata in fata lui Johanis pare un joc de poker cu miza PNL. Toate astea nu pot fi acoperite permanent printr-o cearta cu presa care te critică”, afirmă Sebastian Ghiţă.

Acesta consideră că ruprea USL, mai ales în teritoriu, poate costa România, în condiţiile în care există autorităţile ar fi trebuit să atragă fonduri europene de 10 miliarde de euro. ”Cred ca deficitul de democratie e in capul lui Antonescu. Dovezi am avut toti atunci cand l-am urmarit cum a condus PNL. Agresiv, fara consultari, cu un anturaj slab si cu ignorarea statutului PNL. Cine a gandit acest scenariu cu ruperea PNL a gresit groaznic fata de Romania. Acesti ani erau ani in care trebuia sa absorbim de la UE 10 mld euro. Ruperea majoritatilor din consiliile locale si judetene si blocarea Romaniei este o greseala imensa. Antonescu era chemat sa fie responsabil si serios fata de Romania, fata de PNL si fata de primarii si presedintii de consiliu din tara. A fost egoist si orgolios si incapabil sa inteleaga nevoile reale ale Romaniei. S-a lasat convins si cumparat de mafiile din Bucuresti si se va convinge curand ce parteneri de drum si a ales. Romanii nu mai vor sa se repete sub ochii lor hotiile din energie, de la retrocedari, de la ANAF, etc. Nici Antonescu nu prea intelege ce face. Pare Marele Cacealmist al politicii dâmbovițene,” încheie deputatul PSD.