Sebastian Ghiţă despre arestarea lui Adrian Sârbu: Era ultimul dintre noi neterorizat mediatic

Sebastian Ghiţă a vorbit, în ultimul interviu difuzat de România TV şi realizat de jurnalistul Ion Cristoiu, despre arestarea patronului Intact, Dan Voiculescu, şi a lui deţinătorului trustului Pro, Adrian Sârbu.

RomaniaTV.net
20 mart. 2018, 20:20
Sebastian Ghiţă despre arestarea lui Adrian Sârbu: Era ultimul dintre noi neterorizat mediatic

„La un moment dat, setea de sânge ale acestei maşinării a ajuns atât de mare încât ne-au făcut tuturor dosare. Pur şi simplu, era ultimul dintre noi neterorizat mediatic. La Adrian Sârbu controalele, acţiunea au pornit deja târziu şi cei de la Antifraudă începuseră să devină o instituţie din punct de vedere fiscal la concurenţă cu DNA-ul. Motiv pentru care invidia doamnei Kovesi a dus la un dosar fals la şeful Antifraudă, dar a fost doar o invidie pentru că devenea mai prezent în ziare Antifraudă faţă de DNA. De aceea, dosarul lui Adrian Sârbu nu a mai ajuns la DNA, ci a mers de la Antifraudă la Parchet pentru că cei de la Antifraudă nu erau văzuţi bine de la cei de la DNA”, a declarat Sebastian Ghiţă.

Citeşte şi Sebastian Ghiţă: Pe Voiculescu l-au „ars” ca pe şoareci. Traian Băsescu are înregistrări cu planurile „executării” lui VIDEO

Sebastian Ghiţă: Ce au făcut cu mine este o crimă. Mai mult nu puteau decât să mă împuşte VIDEO