Sebastian Ghiţă îi răspunde lui Băsescu: Nu am legătură cu TVR1 sau cu contractul de securizare a frontierelor

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă, aflat pe lista "ţintelor" preşedintelui Traian Băsescu în ultimele zile, când a afirmat că omului de afaceri i s-ar pregăti un contract de 30 de milioane de euro pentru securizarea frontierelor, a ţinut să-i dea replica şefului statului.

RomaniaTV.net
09 oct. 2013, 15:58
Sebastian Ghiţă îi răspunde lui Băsescu: Nu am legătură cu TVR1 sau cu contractul de securizare a frontierelor

Sebastian Ghiţă a declarat că afirmaţia lui Traian Băsescu, potrivit căreia ordonanţa de urgenţă privind insolvenţa ar urmări facilitarea accesului acestuia „la a achiziţiona televiziuni şi radiouri ca să le pună în slujba lui Ponta, dacă se poate şi TVR”, este nefondată. „Nu am nicio legătură cu TVR1 şi nici nu voi avea, de niciun fel. Nu am nicio legătură cu licenţele radio Guerilla şi nici nu intenţionez vreodată”, a declarat Ghiţă, pentru Hotnews.ro.

Referitor la posibila contractare de unui contract consistent pentru securizarea frontierelor României, Sebastian Ghiţă a spus că acesta este „al unei companii franco-germane, EADS” şi că niciuna dintre companiile cu care a lucrat sau pe care le-a deţinut în ultimii ani nu a avut sau nu are vreo legătură cu acest contract.

„Nu intentionez sa imi schimb comportamentul fata de presedintele Romaniei sau fata de institutii sau autoritati romanesti, oricat de mogul oi fi eu. Comportamentul trebuie sa fie decent si respectuos si imi doresc ca redactia Romania TV sa fie foarte scrupuloasa si atenta cu subiectele de presa pe care le promoveaza”, a mai spus Sebastian Ghiţă.