Sebastian Ghiţă, primul interviu filmat în Serbia. Ion Cristoiu: Face dezvăluiri despre binomul SRI-DNA, despre alegeri

Sebastian Ghiţă i-a acordat, la Belgrad, un interviu de peste patru ore lui Ion Cristoiu. "Interviul a fost realizat de mine, iar Dan Andronic a fost producător, a declarat Ion Cristoiu într-o intervenţie la România TV. Interviu cu Sebastian Ghiţă, realizat de Ion Cristoiu, va fi difuzat în zilele următoare în Evenimentul Zilei.  

RomaniaTV.net
11 mart. 2018, 11:34
Sebastian Ghiţă, primul interviu filmat în Serbia. Ion Cristoiu: Face dezvăluiri despre binomul SRI-DNA, despre alegeri

„Interviu (cu Sebatian Ghiţă n.red.) a fost realizat de mine, Dan Andronic a fost producător şi a reuşit să mă convingă să fac acest interviu. Este un interviu care a durat vreo patru ore. Rămâne ca el să fie montat şi împărţit pe mai multe episoade. Acest interviu a pornit de la dezvăluirile făcute de Ghiţă, cele 8 înregistrări ale lui Sebastian Ghiţă din 2016 şi 2017, care au fost extraordinare, dar au avut un dezavantaj: autorul nu era în ţară şi nu a putut fi întrebat pentru a lămuri unele lucruri. Am ţinut ca domnul Sebastian Ghiţă să ne lămurească, să ne aducă noi amănunte în legătură cu dezvăluirile. Este un interviu ieşit din comun. Domnul Sebastian Ghiţă face dezvăluiri de excepţie nu numai în legătură cu Kovesi, cu Florian Coldea, dar şi cu alte personalităţi din istoria post-decembristă a României, de la Elena Udrea până la Traian Băsescu, face dezvăluiri şi aduce amănunte despre alegerile prezidenţiale şi mai ales despre implicarea binomului SRI-DNA în viaţa politică a României. Acest interviu, dincolo de cutremurul pe care îl va provoca pe scena politică, este şi un interviu pentru viitor. Cine va vrea să înţeleagă „deceniul al doilea” în care binomul a făcut ce a vrut în această ţară va găsit aceste dezvăluiri”, a declarat Ion Cristoiu la România TV.

 

Interviul cu Sebastian Ghiţă din Serbia va fi difuzat miercuri seara în Evenimentul zilei, în jurul orei 20, a anunţat Dan Andronic.